samsung a51 mi redmi note 9s mi ?

Outlawess

80+
Reaksiyon skoru
62
arkadaşlar 3.000tl bütcem var redmi note 9 s 128gb ve a51 128gb arasında kaldım ama çok oyun oynayan biriyim pubg mobile call of duty ve ya mobil legends sizce hangisini alıyım bataryada önemli oyun oynarken 1 günü geçirmem lazım 3.000 tl ye daha iyisi varmıdır ve ya bunlardan hangisi daha iyi

arkadaşlar 3.000tl bütcem var redmi note 9 s 128gb ve a51 128gb arasında kaldım ama çok oyun oynayan biriyim PUBG mobile call of duty ve ya mobil legends sizce hangisini alıyım bataryada önemli oyun oynarken 1 günü geçirmem lazım 3.000 TL ye daha iyisi varmıdır ve ya bunlardan hangisi daha iyi
Note 9S

Mobile legens rankın ne bir de ben olsam a51 alırdım kamerası için

Samsung alt seviye telefonlar alınmaz. Aynı fiyata xiaomi veya başka marka çok daha iyi telefonlar var.

arkadaşlar 3.000tl bütcem var redmi note 9 s 128gb ve a51 128gb arasında kaldım ama çok oyun oynayan biriyim PUBG mobile call of duty ve ya mobil legends sizce hangisini alıyım bataryada önemli oyun oynarken 1 günü geçirmem lazım 3.000 TL ye daha iyisi varmıdır ve ya bunlardan hangisi daha iyi
Benim bildiğim note 9s pubg 60fps yani aşırıya çıkamıyosn

ama kanka 64mp ye aldanma 48 mp bile olsa yazılımla güzelleşiyo
Post automatically merged:

Özür dilerim ben anlatamamışım kamerası için derken kamera yeri olarak yani ben kamera yeri ortada sevmiyorum biraz eski gibi gösteriyor telefonu

ama kanka 64mp ye aldanma 48 mp bile olsa yazılımla güzelleşiyo
Post automatically merged:

telefonların hepsi benim bildim max 60fps 120 ye çıkması için ekran 120hz olması lazım
Ekran fpsye etki etmez akıcılığı sağlar benim tavsiyem note 8 pro kamera vs konulardada sıkıntı çekmessin oyun performansıda iyi

Geri