İşlemci için stok fan soğutucu mu var sistemde, ben mi göremedim soğutucu ayrıntısını?Bu sefer olmuş. 6 bin TL fiyat avantajı var. (Ekran kartı 28 bin TL baz alındı.) Z790M anakart kullanmaları çok güzel olmuş.
INTEL I5 14400F - RTX 5070 - Z790 - 1TB M.2 SSD - 32GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 14400F - RTX 5070 - Z790 - 1TB M.2 SSD - 32GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Evet, işlemci kutulu. Ayrı yazmadıklarına göre 14400F fanıyla birlikte geliyor.İşlemci için stok fan soğutucu mu var sistemde, ben mi göremedim soğutucu ayrıntısını?
Bonus a 750 Tl bonus veriyor3 taksit olduğu için almayı düşünüyorum ama sizce bekleyeyim mi
Satılmayan parçalardan serpiştircekler tabiram cl sine takıldım ve intel işlemci olmayaydı çok iyiydi ya![]()
+27TL CL34’de mi kesmez?ram cl sine takıldım ve intel işlemci olmayaydı çok iyiydi ya![]()
asus matx anakart gigabyte atx anakart fark olarak alarında bişey yok. sadece vrm faz olarak gigabyte 14 asus 11 o kadar.Anakart gigabyte seçtim valla ama iyi mi ettim kötü mü 802 Tl fark vardı
Reis şimdi biraz araştırdım ethernet Lan bağlantıları da farklı sanırım . ASUS 1 iken Gigabyte 2.5 . Asusun artısı sadece USB c den 20 gbit veriyor Gigabyte . Ben 1 gigabit kullanıyorum evde yüksek olması daha iyi oldu benceasus matx anakart gigabyte atx anakart fark olarak alarında bişey yok. sadece vrm faz olarak gigabyte 14 asus 11 o kadar.
içine hangisi sindiyse onu al reisReis şimdi biraz araştırdım ethernet Lan bağlantıları da farklı sanırım . ASUS 1 iken Gigabyte 2.5 . Asusun artısı sadece USB c den 20 gbit veriyor Gigabyte . Ben 1 gigabit kullanıyorum evde yüksek olması daha iyi oldu bence
+27TL CL34’de mi kesmez?
Kral 16 gb tek oluyor o zaman+27TL CL34’de mi kesmez?