❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Samsung Odyssey OLED G8 27" 0.03 ms 4K Pivot 240 Hz 30.897TL

olsun bi daha mı gelecez mentalitesiyle devam kredi kartları halay çekiyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kırmızı etiketli jelatini kastediyorsanız sorun olmuyor hocam ben o şekilde iade ettim kabul ettiler
evet ondan bahsediyordum çok teşekkkürler

peki geri taktınız mı o jelatini yapışkanlıydı geri yapıştırmaya çalışırsam sorunlu olur muhtemelen

olsun bi daha mı gelecez mentalitesiyle devam kredi kartları halay çekiyor :D

kırmızı etiketli jelatini kastediyorsanız sorun olmuyor hocam ben o şekilde iade ettim kabul ettiler
Şimdi iptal ettim, inşallah pazartesiye kalır. Hoşgeldin5 i görmedim :((

4K ıps 31.5 (aorus fı32u) kullandım zamanında ama 2K ile oyun deneyimi konusunda pek fark yoktu ciddi fark var diyen var mı?

Evet aynı monitörü kullandım ben de, hocam ciddi fark var. Oled çok farklı bir dünya, emin olabilirsin.
yok oled kesinlikle farklı dünya 2k oled 360 hz ye geçtim ıps e göre çok iyi ama ben 2k 4k arasında oyun deneyimi açısından fark olmadığı gibi daha iyi değerler alabildiğimiz için (mevcut ekran kartlarında) 2K çözünürlüğün daha iyi olduğunu düşünüyorum

peki geri taktınız mı o jelatini yapışkanlıydı geri yapıştırmaya çalışırsam sorunlu olur muhtemelenrez
rez bende o jelatini geri takmalı mıyım düşünüyorum.

yok oled kesinlikle farklı dünya 2k oled 360 hz ye geçtim ıps e göre çok iyi ama ben 2k 4k arasında oyun deneyimi açısından fark olmadığı gibi daha iyi değerler alabildiğimiz için (mevcut ekran kartlarında) 2K çözünürlüğün daha iyi olduğunu düşünüyorum
Bencede 2kdan gerek yok diye düşünüyorum. 1080 vs olsa belki. Ki 7900xtx le bazı oyunlarda 175 bile alamıyorum 2k da. 4k zor

Bencede 2kdan gerek yok diye düşünüyorum. 1080 vs olsa belki. Ki 7900xtx le bazı oyunlarda 175 bile alamıyorum 2k da. 4k zor
1080 ile 2K arasında oyun deneyimi açısından özellikle görsel animasyon tabanlı oyunlarda ciddi fark olduğunu bizzat görebiliyorum ama 2K-4K arasında fark göremiyorum 144-240 hz arasında ki farkı da göremiyorum

Para varken denk gelmez be! Bedavanın bedavası fiyat. Kulaklık da lazımdı tam. Nasip değilmiş, alanlara hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,526
Üyeler
186,504
Son üye
Yaşar001
Geri