ahmetkossan
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
bana alır almaz geldi uygulamadan katıla tıkladın değil miBana iyzico dan ödül gelmedi sonradan mı gelecek acaba
bana alır almaz geldi uygulamadan katıla tıkladın değil miBana iyzico dan ödül gelmedi sonradan mı gelecek acaba
müsait olup cevaplasada ona göre hareket etsem ben derez bende o jelatini geri takmalı mıyım düşünüyorum.
Bizzat 4k yı denediniz mi hocam? Dediğiniz gibi bir fark yoksa 2k 360hz de kalacağımda1080 ile 2K arasında oyun deneyimi açısından özellikle görsel animasyon tabanlı oyunlarda ciddi fark olduğunu bizzat görebiliyorum ama 2K-4K arasında fark göremiyorum 144-240 hz arasında ki farkı da göremiyorum
+500 direkt geldi de %25 bana da gelmedi hemen bekliyorumbana alır almaz geldi uygulamadan katıla tıkladın değil mi
+500 direkt geldi de %25 bana da gelmedi hemen bekliyorum![]()
rez bende o jelatini geri takmalı mıyım düşünüyorum.
agalar direkt kendim iade ettim o jelatinsiz olarak 2k 360hz modelini hiç bi sorun olmadıevet ondan bahsediyordum çok teşekkkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki geri taktınız mı o jelatini yapışkanlıydı geri yapıştırmaya çalışırsam sorunlu olur muhtemelen
4k oled denemedim 2k ıps vs 4k ıps denedim fark yoktu.Bizzat 4k yı denediniz mi hocam? Dediğiniz gibi bir fark yoksa 2k 360hz de kalacağımda
tamamdır çok teşekkürleragalar direkt kendim iade ettim o jelatinsiz olarak 2k 360hz modelini hiç bi sorun olmadı
yazık kafanaBirde ekonomi kötü derler maşallah peynir ekmek gibi millet oled alıyor.Neyse beb 24 inch 1080p oled çıkana kadar devamke.