Hocam ürün bedelini parolapara hesabına attın dimi , birde iyzico hesabına parolapara kart bilgilerini kaydetmeme gerek yok dimikral ben v6 aldım 2700 lıra fıyatı 1k ya geldi
Hocam ürün bedelini parolapara hesabına attın dimi , birde iyzico hesabına parolapara kart bilgilerini kaydetmeme gerek yok dimikral ben v6 aldım 2700 lıra fıyatı 1k ya geldi
ayn gerek yokHocam ürün bedelini parolapara hesabına attın dimi , birde iyzico hesabına parolapara kart bilgilerini kaydetmeme gerek yok dimi
gaming gen den 500tl bayram geldi 200tl yüzde 10 dan geldi ama ilk siparişten gelmemişhangi siteden alısveris yaptın hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iyzico'da ki parayı İstanbulKart'a aktarıp oradan çekebiliyorsun sanırım . Öyle bi muhabbet dönüyordu
peki gaming genden aldın ya kampanya farkı varmı bunda gaiba yüzde 10 yokkral ben v6 aldım 2700 lıra fıyatı 1k ya geldi
gamıng gen de yuzde 10 var sadecepeki gaming genden aldın ya kampanya farkı varmı bunda gaiba yüzde 10 yok
okey buda herhal 1300 gelcekgamıng gen de yuzde 10 var sadece
nasıl hocam , %25lil bayram ve ilk alısverise özel 500TL cashback kampanyaları dahil değilmi Gaminggen'egamıng gen de yuzde 10 var sadece
dahil hocamnasıl hocam , %25lil bayram ve ilk alısverise özel 500TL cashback kampanyaları dahil değilmi Gaminggen'e
Ben aldım 900 e geldi sadece iyzico kullandım 1200 civarı cashback verdihocam aldınız mı bu ürünü verdi mi ? eğer veriyorsa bende alacağım.
İhtiyacı olan için güzel kampanya4klık anakart aldım,1400tl iyzico,400tlde parolaparadan geldi. DDR5 geçicektim iyi oldu.
Thermalright Phantom Spirit 150tl civarına geliyorses cıkarmayan hava sogutucu onerır mısınız ıslemcı 7600x