Connex
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 425
120 se mıİhtiyacı olan için güzel kampanya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Thermalright Phantom Spirit 150tl civarına geliyor
120 se mıİhtiyacı olan için güzel kampanya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Thermalright Phantom Spirit 150tl civarına geliyor
Evet yararlanabilirsin, gaming'gen'in yuzde 10 iyzico kampanyasina da katil, oradan da cashback alacaksin, parolapara ile iyzico bagimsiz zaten.https://www.gaming.gen.tr/urun/4791...300mb-yazma-2600mb-m-2-ssd-lnm610p001t-rnnng/
şu ssd yi sipariş vermek istiyorum. parolaparayı daha önce yaptığım için sadece iyzico ile ödeyi seçip herhangi bir bankanın kartını girersem iyzico indirimlerinden yararlanabilirmiyim uygulamadan ilk sipariş ve %25 bayram indirimine katıldım.
Parolaparaya alacağın ürün tutarı kadar parayı yatır sonra Parolapara kartını iyzico ya kaydet ödeme esnasında iyzico da kart görünecek parayı da çekecekhocam bu sorunu nasıl çözdünüz parayı nereye attınız
Prolaparaya ürün tutarı kadar nakit at sonra Parolapara kartı iyzico ya kaydet . Ödeme esnasında iyzico ile öde dediğinde kartlarda parola para kart görünecek . Para atmadan yaparsan bakiye yetersiz diyorpeki bunun için bakiyeyi iyzicoya mı yüklemeliyiz yoksa parolaparaya mı onu anlamadım
Reis parayı İstanbullara a attım . Deneme amaçlı 40 tl bankaya gönderdim oldu . Sonra oluyor diye 1700 TL parayı da odaya attım şimdi şöyle bi uyarı veriyorİstanbul kartın varsa geçirebilirsin. Başka türlü maalesef bilmiyorum.
Daha düşük bir mebla dene istersen. Bende sorun çıkmamıştı. Belki limitin vardır.Reis parayı İstanbullara a attım . Deneme amaçlı 40 tl bankaya gönderdim oldu . Sonra oluyor diye 1700 TL parayı da odaya attım şimdi şöyle bi uyarı veriyor
Ard arda yaptırmıyor biraz beklemek gerekiyor çektim parayı . 2000 tl lik kule tipi soğutma aldı. 1200 Tl İyzico+400 Parolapara dan aldım 400 e geldi malzemeDaha düşük bir mebla dene istersen. Bende sorun çıkmamıştı. Belki limitin vardır.
GamingGenTR %10 cashback kampanyasına da katıl.https://www.gaming.gen.tr/urun/4791...300mb-yazma-2600mb-m-2-ssd-lnm610p001t-rnnng/
şu ssd yi sipariş vermek istiyorum. parolaparayı daha önce yaptığım için sadece iyzico ile ödeyi seçip herhangi bir bankanın kartını girersem iyzico indirimlerinden yararlanabilirmiyim uygulamadan ilk sipariş ve %25 bayram indirimine katıldım.