Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

https://www.gaming.gen.tr/urun/4791...300mb-yazma-2600mb-m-2-ssd-lnm610p001t-rnnng/

şu ssd yi sipariş vermek istiyorum. parolaparayı daha önce yaptığım için sadece iyzico ile ödeyi seçip herhangi bir bankanın kartını girersem iyzico indirimlerinden yararlanabilirmiyim uygulamadan ilk sipariş ve %25 bayram indirimine katıldım.
Evet yararlanabilirsin, gaming'gen'in yuzde 10 iyzico kampanyasina da katil, oradan da cashback alacaksin, parolapara ile iyzico bagimsiz zaten.

Vodofone payle para çekebilme durumu kesin mi?

hocam bu sorunu nasıl çözdünüz parayı nereye attınız
Parolaparaya alacağın ürün tutarı kadar parayı yatır sonra Parolapara kartını iyzico ya kaydet ödeme esnasında iyzico da kart görünecek parayı da çekecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki bunun için bakiyeyi iyzicoya mı yüklemeliyiz yoksa parolaparaya mı onu anlamadım
Prolaparaya ürün tutarı kadar nakit at sonra Parolapara kartı iyzico ya kaydet . Ödeme esnasında iyzico ile öde dediğinde kartlarda parola para kart görünecek . Para atmadan yaparsan bakiye yetersiz diyor

İstanbul kartın varsa geçirebilirsin. Başka türlü maalesef bilmiyorum.
Reis parayı İstanbullara a attım . Deneme amaçlı 40 tl bankaya gönderdim oldu . Sonra oluyor diye 1700 TL parayı da odaya attım şimdi şöyle bi uyarı veriyor

Ekler

• IMG_1831.webp
    IMG_1831.webp
    25 KB · Hit: 101
Ya aklıma takılan şey her uygulamaya kimliğimizi ve bilgilerimizi yüklüyoruz ve bazı arkadaşlara da ilk katılım indirimi gelmiyor. Son dönemde çok fazla uygulama çıkar oldu

Cashpack ler tekrar alışverişte kullanılıyor değil mi iyzico üzerinden

Geri