Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Benimde cash back parasını kullanabiliyor muyuz onu öğrenmem gerek İstanbul'da oturmadığımiz için o iş olmuyor
Aynı yolla hepsipay'den filan deneyin isterseniz. Hepsipay hesabına para gönderirken iyzicodaki oluşturduğunuz sanal kartı girin. Bakiyeyi oraya atabilirseniz banka hesabına çekiliyor sanırım. Ama teori tabii ki bu denenmedi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki siz iade gelen iyizico parayı alışverişte kullanabiliyor musunuz ?
direkt banka hesabına çektim işte.

Aynı yolla hepsipay'den filan deneyin isterseniz. Hepsipay hesabına para gönderirken iyzicodaki oluşturduğunuz sanal kartı girin. Bakiyeyi oraya atabilirseniz banka hesabına çekiliyor sanırım. Ama teori tabii ki bu denenmedi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

direkt banka hesabına çektim işte.
deneyecekseniz küçük bir şey atıp deneyin :D

iyzicoda gaming gen kampanyasını göremedim nerde

Kulaklık alacağım bütçem 2000tl ne alabilirim iyzico ile bu fiyatlara düşen kulaklıklardan

arkadaşlar https://www.gaming.gen.tr/urun/4282...i-turkce-rgb-oyuncu-klavyesi-90mp01x0-bkya00/ bu klavyeyi almak istiyorum arkadaşın yazdıklarını tek tek yapıyorum şu an ilk defa hesap açıyorum her iki uygulamada da fakat ödeme kısmında şu maddeyi anlamadım 4. Ürünü alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz. bu işlem de iyzico da para olmasa da oluyor mu yani onu anlamadım para parolapara da mı olması gerekiyor
hocam bu sorunu nasıl çözdünüz parayı nereye attınız

denilenin hepsini yaptım en son 3d dogrulamada telefona şifre gelmiyor bilen var mıdır?

wraith sitesinde geçerli mi? biri daha sormuş cevap verilmemiş.

İyzico Müşteri hizmetlerini arayarak sordum geçerliymiş ve ayrıca test ettim cashback aldım. Kullanacak kişiler varsa bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,948
Üyeler
174,946
Son üye
malikdeger
Geri