Hocam bu scyroxlar kaça geliyo kampanyalarla bide V6 V8 arasındaki tek fark şekilleri mi?Scyrox v6-v8 bakabilirsin
Sadece iyzico kullanırsan 1430'a filan geliyor herşeyi aynı sadece tutuş şekli farklı hocamHocam bu scyroxlar kaça geliyo kampanyalarla bide V6 V8 arasındaki tek fark şekilleri mi?
Güzel fiyata geliyormus hocam peki ne gibi teknolojileri var markayı ilk defa duyuyorum bide benim anakartta Bluetooth özelliği yok nasıl kullanicam mouseyuSadece iyzico kullanırsan 1430'a filan geliyor herşeyi aynı sadece tutuş şekli farklı hocam
Donglesi var onunla bağlıyorsun paw 3950 sensör 8khz kablosuz vs. Hem kablolu hem kablosuz kullanılabiliyorGüzel fiyata geliyormus hocam peki ne gibi teknolojileri var markayı ilk defa duyuyorum bide benim anakartta Bluetooth özelliği yok nasıl kullanicam mouseyu
Bunlar oyuncu mouse zaten oyuncu adam bluetooth kullanmaz zaten bunda da bluetooth yokGüzel fiyata geliyormus hocam peki ne gibi teknolojileri var markayı ilk defa duyuyorum bide benim anakartta Bluetooth özelliği yok nasıl kullanicam mouseyu
Hocam bu dongle USB portuna bağlanan zımbırtı değil miDonglesi var onunla bağlıyorsun paw 3950 sensör 8khz kablosuz vs. Hem kablolu hem kablosuz kullanılabiliyor
Kablosuz kullanılıyor ya Bluetooth sandım çok bilmiyorum o işleriBunlar oyuncu mouse zaten oyuncu adam bluetooth kullanmaz zaten bunda da bluetooth yok
EvetHocam bu dongle USB portuna bağlanan zımbırtı değil mi
Tam sepete v8 eklemiştim üst modeldir diye. V8 claw tutuş için v6 claw ve palm tutuş için daha uygunmuş almayı düşünen arkadaşlar için belirteyimSadece iyzico kullanırsan 1430'a filan geliyor herşeyi aynı sadece tutuş şekli farklı hocam