3k bandı kablosuz mouse önerisi

Senpai''

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar hazır gaminggende iyzico kwmpanyası varken gaminggenden önerebileceğiniz 2 3k bandı mouse var mı

Sadece iyzico kullanırsan 1430'a filan geliyor herşeyi aynı sadece tutuş şekli farklı hocam
Güzel fiyata geliyormus hocam peki ne gibi teknolojileri var markayı ilk defa duyuyorum bide benim anakartta Bluetooth özelliği yok nasıl kullanicam mouseyu

Güzel fiyata geliyormus hocam peki ne gibi teknolojileri var markayı ilk defa duyuyorum bide benim anakartta Bluetooth özelliği yok nasıl kullanicam mouseyu
Donglesi var onunla bağlıyorsun paw 3950 sensör 8khz kablosuz vs. Hem kablolu hem kablosuz kullanılabiliyor

Bunlar oyuncu mouse zaten oyuncu adam bluetooth kullanmaz zaten bunda da bluetooth yok

Donglesi var onunla bağlıyorsun paw 3950 sensör 8khz kablosuz vs. Hem kablolu hem kablosuz kullanılabiliyor
Hocam bu dongle USB portuna bağlanan zımbırtı değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunlar oyuncu mouse zaten oyuncu adam bluetooth kullanmaz zaten bunda da bluetooth yok
Kablosuz kullanılıyor ya Bluetooth sandım çok bilmiyorum o işleri 😃

Sadece iyzico kullanırsan 1430'a filan geliyor herşeyi aynı sadece tutuş şekli farklı hocam
Tam sepete v8 eklemiştim üst modeldir diye. V8 claw tutuş için v6 claw ve palm tutuş için daha uygunmuş almayı düşünen arkadaşlar için belirteyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,422
Üyeler
174,148
Son üye
Fehim09
Geri