RDR 2 Alınır mı sizce ?

GoW 2018 Epic'te filan satılıyor mu hocam ?
Vardır muhtemelen, şiddetle tavsiyemdir.
3k cs saatim var tahammül edemiyordum hikayeli oyunlara, bunla başladım ben de.

Vardır muhtemelen, şiddetle tavsiyemdir.
3k cs saatim var tahammül edemiyordum hikayeli oyunlara, bunla başladım ben de.
Tamamdır hocam onuda satın alırım o zaman tavsiyen için teşekkür ederim.

RDR 2 sizce alınır mı beyler ?
Herkes çok övüyor o kadar övüldüğü kadar güzel mi ?
Aldım ultime edition aldım epic den keşke normal sürümü alsaydım online oynuyorum genelde ultimate farkı sana at ve silah veriyor at kötü bir at 60 dolar filan oyun parası silahlar da 2 adet ikiside 120 dolar filan mermide 20 dolar okadar ve girdigimde hileler bana 12k para 200 altın verdiler boşuna 140tl fazla vermiş oldum
(ve sorunun cevabı kesinlikle alınır ucuz fiyat hemde geri iadede var ve alıcaksan normalini al boşuna 140tl fazla verme)

Son düzenleme:
RDR 2 satın alırım kenarda durur hocam bide cyperpunk filan alırım epic games sitesinden cashback olarak veriyor zaten yarı fiyatını başka ne oynayabilirim bunları bitirdikten sonra ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

remnant tavsiye ederim.

RDR2+Cyberpunk 974 TL tutuyor %20de iade veriyor hocam değer mi
Aldım ultime edition aldım epic den keşke normal sürümü alsaydım online oynuyorum genelde ultimate farkı sana at ve silah veriyor at kötü bir at 60 dolar filan oyun parası silahlar da 2 adet ikiside 120 dolar filan mermide 20 dolar okadar ve girdigimde hileler bana 12k para 200 altın verdiler boşuna 140tl fazla vermiş oldum
(ve sorunun cevabı kesinlikle alınır ucuz fiyat hemde geri iadede var ve alıcaksan normalini al boşuna 140tl fazla verne)

remnant tavsiye ederim.

GoW'da almayı düşünüyorum

GoW'da almayı düşünüyorum
Deger ben hogwarts aldım onuda düşün istersen ne tarz seviyorsan onu al hogwarts yada cyberpunk diye düşün istersen

Cyberpunk sizce çok hareketli oyun mu hocam ? FPS oyuncusu olduğum için ağır oyunlar sarmaz gibime geliyor.
Deneyip görmeden de bi şey demek mantıksız geliyor bilemedim :D

RDR 2 satın alırım kenarda durur hocam bide cyperpunk filan alırım epic games sitesinden cashback olarak veriyor zaten yarı fiyatını başka ne oynayabilirim bunları bitirdikten sonra ?

Satılıyor epicde oda indirimde bak ben gecemi gündüzüme katıyor full Rust vs gibi fps oyunlar oynuyorum fragpunk giriyorum her neyse ben de fps delisiyim yani online fps ama god of war oynadim beni benden aldı rdr2 zaten anlatmaya gerek yok hiç pc kullanmamış birini getir oynat aşık olur epic indirimden alabileceğin en baba 3 oyun var şu an gow rdr2 ve last of us bunları kesin al

Sorulması bile hata

Cyberpunk sizce çok hareketli oyun mu hocam ? FPS oyuncusu olduğum için ağır oyunlar sarmaz gibime geliyor.
Deneyip görmeden de bi şey demek mantıksız geliyor bilemedim :D
Bence çok şaşalı bir oyun degil ama ben alıcam çünkü mfg için alıyorum iadare eder bir oyun

Satılıyor epicde oda indirimde bak ben gecemi gündüzüme katıyor full Rust vs gibi fps oyunlar oynuyorum fragpunk giriyorum her neyse ben de fps delisiyim yani online fps ama god of war oynadim beni benden aldı rdr2 zaten anlatmaya gerek yok hiç pc kullanmamış birini getir oynat aşık olur epic indirimden alabileceğin en baba 3 oyun var şu an gow rdr2 ve last of us bunları kesin al
RDR2'nin müzikleri bile çok hoş ya hocam.
Grafikleri aşırı tatlı geldi.

kanka eyvallah sevmezsin ama ödül almış oyuna balon diyemezsin ya hem de gelmiş geçmiş en iyi animasyon ve grafiğe sahip olan bir oyun ayıp olmuş

RDR2'nin müzikleri bile çok hoş ya hocam.
Grafikleri aşırı tatlı geldi.
Çok dehset bir oyun kesin al gow ile takılıyorum şu an 😂😂

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.2 MB · Hit: 14
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,613
Üyeler