-Mehmet-
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,436
Selamlar arkadaşlar , bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum.
İyzico kampanyaları ile Thermalright ın aşağıdaki soğutucusunu aldım. Hem yedekte dursun belki satarım kafasıyla almıştım ama soğutucu gerçekten güzel duruyor.
Satmaya da içim el vermeyecek gibi
Sıvı soğutucum aldığımdan beri temizlenmedi , tozlandığı için oldukça sesli çalışıyor artık , acaba hava soğutmaya mı geçsem diyorum.
Sıvı soğutma temizliği için de ücret ödemem gerekecek. Yazın daha beter olur diye düşünüyorum. Sizce ürün yedekte mi dursun yoksa kullanıp eskiteyim mi ?
Kasam geniş E-ATX formatında 180 mm soğutucu desteği var rahat rahat sığar. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Sıvı soğutucum :
www.akakce.com
İyzico kampanyaları ile Thermalright ın aşağıdaki soğutucusunu aldım. Hem yedekte dursun belki satarım kafasıyla almıştım ama soğutucu gerçekten güzel duruyor.
Satmaya da içim el vermeyecek gibi

Sıvı soğutma temizliği için de ücret ödemem gerekecek. Yazın daha beter olur diye düşünüyorum. Sizce ürün yedekte mi dursun yoksa kullanıp eskiteyim mi ?

Kasam geniş E-ATX formatında 180 mm soğutucu desteği var rahat rahat sığar. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Sıvı soğutucum :

MSI MAG CORELIQUID B240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG CORELIQUID B240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG CORELIQUID B240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!