Öneri Fikirlerinizi Merak ediyorum (işlemci soğutucu)

-Mehmet-

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,436
Selamlar arkadaşlar , bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum.
İyzico kampanyaları ile Thermalright ın aşağıdaki soğutucusunu aldım. Hem yedekte dursun belki satarım kafasıyla almıştım ama soğutucu gerçekten güzel duruyor.
Satmaya da içim el vermeyecek gibi :D Sıvı soğutucum aldığımdan beri temizlenmedi , tozlandığı için oldukça sesli çalışıyor artık , acaba hava soğutmaya mı geçsem diyorum.
Sıvı soğutma temizliği için de ücret ödemem gerekecek. Yazın daha beter olur diye düşünüyorum. Sizce ürün yedekte mi dursun yoksa kullanıp eskiteyim mi ? :D
Kasam geniş E-ATX formatında 180 mm soğutucu desteği var rahat rahat sığar. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Sıvı soğutucum :

Selamlar arkadaşlar , bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum.
İyzico kampanyaları ile Thermalright ın aşağıdaki soğutucusunu aldım. Hem yedekte dursun belki satarım kafasıyla almıştım ama soğutucu gerçekten güzel duruyor.
Satmaya da içim el vermeyecek gibi :D Sıvı soğutucum aldığımdan beri temizlenmedi , tozlandığı için oldukça sesli çalışıyor artık , acaba hava soğutmaya mı geçsem diyorum.
Sıvı soğutma temizliği için de ücret ödemem gerekecek. Yazın daha beter olur diye düşünüyorum. Sizce ürün yedekte mi dursun yoksa kullanıp eskiteyim mi ? :D
Kasam geniş E-ATX formatında 180 mm soğutucu desteği var rahat rahat sığar. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Sıvı soğutucum :

aldığınız hava soğutma zaten sizdeki 240mm den iyi :D ama bence eskitin hala çalışıyorsa.

aldığınız hava soğutma zaten sizdeki 240mm den iyi :D ama bence eskitin hala çalışıyorsa.
Sıvı soğutmam güzel canım 4600 rpm e çıkabiliyor da sesli dediğim gibi bakım lazım , bir taraftan da hava soğutmayı eskitmek istemiyorum , yeni anakart için para biriktiriyorum değerini kaybetmemesi daha iyi olur benim açımdan. Sıvı soğutma temizleme işini becerebilir miyim acaba , hiç söküp montajlamadım :D

Sıvı soğutmaların 2. el fiyatları ne alemde? İlana "bakıma htiyacı var" diyerek iyi bi fiyata koyarsan muhtemelen Assasin den daha iyi fiyata gider.
Kaldı ki AİO ların geneli prensin olarak sakat olduğundan hava soğutmaya geçmen kafa rahatlığı sağlar.

Sıvı soğutmaların 2. el fiyatları ne alemde? İlana "bakıma htiyacı var" diyerek iyi bi fiyata koyarsan muhtemelen Assasin den daha iyi fiyata gider.
Kaldı ki AİO ların geneli prensin olarak sakat olduğundan hava soğutmaya geçmen kafa rahatlığı sağlar.
3000 e güzel soğutucular var , benim ürün pek talep görür mü 2. elde pek emin değilim açıkçası. Soğutucumu da seviyorum , başkasında bozulursa kafa ağrıtır :D Yazın temizlemek için kurcalasam mı diyorum acaba , ne kadar zor olabilir ki :D Öbürünün kutusunu açmadım , kilere sakladım aklıma gelmesin diye :kekw: Elimin altında şimdilik yedekte dursun diye düşünüyorum , anakart alacağım zaman soğutuculardan birini gözden çıkarabilirim. Kapalı kutu olarak duruyor , değerini kaybetmez herhalde :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,835
Üyeler
174,250
Son üye
Maunix
Geri