Alihanyilmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,119
Tüm konuyu okumadım ama internet üzerinden bulaşılabilecek her tür moka bulaşmıssın gibi.
Geçmiş olsun.
Sana ulaşılabiliyorsa bir gün ödemek zorunda kalırsın faturayı. Popon açıkta şu an. Adresin bile biliniyor.Her türlü güvenlik önlemimi aldım, yetmez mi?
Nasıl yani? Kameram mı izleniyor şu an? Öyle bir şey olsa anlaşılırdı. Ayrıca en fazla yüzüm görünür bu açıdan.Sana ulaşılabiliyorsa bir gün ödemek zorunda kalırsın faturayı. Popon açıkta şu an. Adresin bile biliniyor.
Adresine gelen siparişten söz ediyorum. Bir olur, iki olur, sonunda biri çıkar parasını ister. Gelen siparişleri geri mi göndermiştiniz?Nasıl yani? Kameram mı izleniyor şu an? Öyle bir şey olsa anlaşılırdı. Ayrıca en fazla yüzüm görünür bu açıdan.
10'dan fazla oldu geri gönderdik.Adresine gelen siparişten söz ediyorum. Bir olur, iki olur, sonunda biri çıkar parasını ister. Gelen siparişleri geri mi göndermiştiniz?
Adresin bile biliniyorsa, ya seni tanıyan biri, ya da her şeyin açıkta. Benim adresimi bilen biri yok mesela burada.
Adresimiz full açıkta.Adresine gelen siparişten söz ediyorum. Bir olur, iki olur, sonunda biri çıkar parasını ister. Gelen siparişleri geri mi göndermiştiniz?
Adresin bile biliniyorsa, ya seni tanıyan biri, ya da her şeyin açıkta. Benim adresimi bilen biri yok mesela burada.
Tehlikeli platformlar hangileri?Muhtemelen panelden çekmiş telefonunu ve adresini.
Bunu SiberAy ile Emniyetle görüşmende fayda var. Belki ilgili bir savcı olayı çözer.
Numara değiştiremeyince aktarmalı aramıştır. Uzun zamandır yurt dışından ve yurt içi numara doğrulama sisteminin getirilmesini bekliyoruz.
Bazı operatörler uygulamalara başladı. Senin yapacağın pek fazla bir şey yok.
Bir yerlerde herkese açık profillerin olduğu sürece onlara erişmiş oradanda numaranı bulmuş olabilirler.
Sana oyun arkadaşı gibi davranmış olabilir. 15 yaş ve altında garip olaylar oluştu. Çocukların çoğu birbirine şantaj yaptığından çeşitli kısıtlamalar geldi. Evlere baskın yaptırdılar veya sürekli kurye göndermekle tehdit edip eğlence gibi lanse ettiler.
Ortamlarını değiştirmen gerekebilir. Kendine bela çekeceğin yerlere meraklı olma. Tavır herşeydir.
Bazı forumların dataları ifşa oldu,
Bazı platformlar saldırılara uğradı.
Bazı tarayıcı eklentileri discord ve dahasına erişimlerin kaytlarını sızdırdı.
Yapay zeka dönemindeyiz, insanlar genelde çıkar peşinde.
Yok hocam karakolda da reşit değişsen umursamıyorlar, bana link gelmişti ben tıkladım ve otomatik bilgileri girdim ama bu tarz insanların ss7 gibi (genelde 2 faktörlü için kullanıldığından ) sms/ konum gibi pek çok erişimi darkweb üzerinden sağlayabiliyorlar. Herhangi bir kullanıcı da erişebilir ama asla yasal değil ve asla önermiyorum çok riskli ( kimseyi dolandırmayın sadece konu ile belki alakası vardır diye yazdım ) bana ait olan hesap çalındı hesaba bağlı tel no yu fln biliyorum ona rağmen ben denemedim kullandığınız an gsm üzerinden ip kalıyorAcil teknik desteğe ihtiyacım var siber güvenlik uzmanı var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
FTTH Türk Telekom fiber var evde, Router cihazım ZTE H298A. Açık mı var bu router da?
Evet zaten polise gittik ama biz bunları bulamıyoruz dediler kısaca.Yok hocam karakolda da reşit değişsen umursamıyorlar, bana link gelmişti ben tıkladım ve otomatik bilgileri girdim ama bu tarz insanların ss7 gibi (genelde 2 faktörlü için kullanıldığından ) sms/ konum gibi pek çok erişimi darkweb üzerinden sağlayabiliyorlar. Herhangi bir kullanıcı da erişebilir ama asla yasal değil ve asla önermiyorum çok riskli ( kimseyi dolandırmayın sadece konu ile belki alakası vardır diye yazdım ) bana ait olan hesap çalındı hesaba bağlı tel no yu fln biliyorum ona rağmen ben denemedim kullandığınız an gsm üzerinden ip kalıyor
Senin dediğin birisiyse büyük ihtimal bulunamaz
ben açınca öyle oluyor yani rat'mı varİşlemcin zayıfsa görev yöneticisini açınca kullanım fırlar sonra düşer zaten
Senden tık almadan windows kasana sonra telefonuna kim nasıl girecek kral hönkürtme