the_vrboy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 348
Telefonu sessize al bir şey olmaz, yüksek ihtimalle kendini bir şey sanan bir ergenin oyunuMerhaba telefonuma 2 gündür sms bomb geliyor dün 3 tane mesaj gelmişti takmadım bu sefer 10 tane falan attılar. Numarami saçma ***** kişilere panelcilere falan vermiyorum bunu yapanlar bulunur mu yoksa takmayayim miAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bunu yapanların bulunma ihtimali yok mu aynısını 2 hafta önce yaşadım bir sürü doğrulama kodu geldiMerhaba telefonuma 2 gündür sms bomb geliyor dün 3 tane mesaj gelmişti takmadım bu sefer 10 tane falan attılar. Numarami saçma ***** kişilere panelcilere falan vermiyorum bunu yapanlar bulunur mu yoksa takmayayim miAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu redmi telefonlarda sıkıntı sessiz titreşim bile yok biri arasa anlamıyorum bile ondan yoksa bende alirim sessize problem değilTelefonu sessize al bir şey olmaz, yüksek ihtimalle kendini bir şey sanan bir ergenin oyunu
sms uygulamasının üstüne basılı tut ve uygulama bilgilerine gir sonra orada bildirimler var onu kapaBu redmi telefonlarda sıkıntı sessiz titreşim bile yok biri arasa anlamıyorum bile ondan yoksa bende alirim sessize problem değil