Perdigital 1000 TL alışverişe 1250 TL iade

İtopya vermedi bana ilk siparişi listede o da yoktu mail attım listede olmadığı için yatırılmadı dediler.
İlk siparişiniz olduğuna eminmisiniz bende perdigital i görmedim alışveriş yapmamdan bir dakika geçmedi hediye param yattı.

Merhaba herkese
Bildiğimiz gibi iyzico ilk siparişe özel 500 TL hediye ayrıca bayram dolayısıyla %25 ek cashback veriyor Vodafone pay de perdigital da %50 cashback veriyor öncelikle perdigital dan 1000 TL bakiye yükle diyoruz ödeme yöntemi iyzico olacak sizi iyzico sitesine yönlendiricek ordan kredi banka kartı ile öde diyip Vodafone pay kartınızı gireceksiniz iyzico 750 TL yi Vodafone da 500 TL yi iade edecek. İsteyen faydalanabilir tabi iki uygulamadan da alışveriş öncesi kampanyaya katıl butonuna basmanız gerekiyor.
Guzel hiçbir şey yok sitede.
Steam kodu falan olsaydı çok iyi olurdu.

sitede adam akıllı hiçbir şey yok ki wolfteam için nakit mi alacaz :D
Perdigitalde hediyenkart satın alarak hepsiburada'da (hepsiburada satıcılı ürünler diye biliyorum) ya da pazaramada hediye kuponu alınabiliyor fakat deneyecek arkadaşlar bence risk aldıklarını bilerek denesinler çünkü 500 tlyi vermeyebilirler listede olmadığı için

Perdigitalde hediyenkart satın alarak hepsiburada'da (hepsiburada satıcılı ürünler diye biliyorum) ya da pazaramada hediye kuponu alınabiliyor fakat deneyecek arkadaşlar bence risk aldıklarını bilerek denesinler çünkü 500 tlyi vermeyebilirler listede olmadığı için
Ben denedim perdigital de çalıştı.

Başka numara ve başka birinin kimlik numarasıyla tekrar faydalanabilirsin.
İyzico kimlik sormuyordu ama 2. Hatla faydalanabiliyor muyuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk siparişiniz olduğuna eminmisiniz bende perdigital i görmedim alışveriş yapmamdan bir dakika geçmedi hediye param yattı.
%25 + 500 TL kesin geçerli mi hocam perdigital de

Vodafone pay herkes için geçerli mi

Geri