Erkekler kıllarını almalı mı?

?

• Almalı

Oylar: 55 34.8%
  • Almamalı

Oylar: 5 3.2%
  • Bölgeye bağlı

Oylar: 98 62.0%

• Oy kullanan toplam üye
    158
Kardeşim umarım alt taraftan bahsetmiyorsundur. Eğer oradan bahsediyorsan orada ufak tefek yaşayan organizmalar olabilir.

Genel kıl alımından bahsediyorsan bölgeye ve yoğunluğa göre değişir. Sırtta çok varsa al gitsin, diğer bölgelere karışma. Allah'tan fazla kıllı biri değilim.
Organizma olunca ne olıyor ki? Almayalım mı

Bana kalırsa komple almalı. Ne dökülme derdi var ne görüntü kirliliği derdi var.

Heryerini almalısın, ormandan farkı kalmaz yoksa. Umarım düşündüğüm şey değildir

kol çavuş yüz kol altı dışında almıyorum. bacak acayip zorluyor alması.

Kişiye bağlı kiminin görüntü olarak hoşuna gitmiyor kol bacak vs... genelde sporcular alıyor daha kusursuz gözüktükleri için

18 yaşındayım ve hayatımda yüz ve koltuk altı harici hiçbir kıl almadım. Sizce almalı mıyım, almalıysam hangi kısımları almalıyım? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
umarım malum bolgeyı almıssındır su yasına kadarda sadece cumleye dahıl etmemıssındır yoksa ulkeye yenı bır vırusun merasımını yapabılırız

Ekler

• Screenshot_63.webp
    Screenshot_63.webp
    2.7 KB · Hit: 30
kol çavuş yüz kol altı dışında almıyorum. bacak acayip zorluyor alması.
Fişe takılan şarjsız makinelerden alın bir tane öneririm fişi uzun kısıtlamıyor hiç ve takılma vs. Hiç olmuyor eskiden bir wohler makine almıştım kullanıyorum dediğim gibi kesmeme 2 tur geçme vs. Gerek bile kalmıyor.

Bölgeye bağlı. Koltuk altı ve cinsel bölge her zaman alınmalı yaz sıcağında koku yapar ter yapar rahatsız eder pis bir durum oluşturur. Bacak veya göğüs kıllarını almak zorunluluk değil bence ben almıyorum yani ne gerek var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,332
Üyeler
197,435
Son üye
Esad1
Geri