- Reaksiyon skoru
- 2,441
18 yaşındayım ve hayatımda yüz ve koltuk altı harici hiçbir kıl almadım. Sizce almalı mıyım, almalıysam hangi kısımları almalıyım? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Hocam yani erkek olduğunu tahmin ederek ten b*llüğü o kadar zaman almadıysan almanı tavsiye ederim . Çok ferahlıyorsun .18 yaşındayım ve hayatımda yüz ve koltuk altı harici hiçbir kıl almadım. Sizce almalı mıyım, almalıysam hangi kısımları almalıyım? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Cinsel Bölgendeki Kıllarıda Mı Almadın ?18 yaşındayım ve hayatımda yüz ve koltuk altı harici hiçbir kıl almadım. Sizce almalı mıyım, almalıysam hangi kısımları almalıyım? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
dassaq18 yaşındayım ve hayatımda yüz ve koltuk altı harici hiçbir kıl almadım. Sizce almalı mıyım, almalıysam hangi kısımları almalıyım? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
18 yaşındayım ve hayatımda yüz ve koltuk altı harici hiçbir kıl almadım. Sizce almalı mıyım, almalıysam hangi kısımları almalıyım? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Kolumda dövme var diye kollarımı almaya başladım yoksa almıyordum . Ama keşke daha önceden de kollarımı alsaydım . bacak vs alınmaz bana göre ama kol alınabilir18 yaşındayım ve hayatımda yüz ve koltuk altı harici hiçbir kıl almadım. Sizce almalı mıyım, almalıysam hangi kısımları almalıyım? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
abi uçak savar yüz koltuk altını al gerisi keyfine göre18 yaşındayım ve hayatımda yüz ve koltuk altı harici hiçbir kıl almadım. Sizce almalı mıyım, almalıysam hangi kısımları almalıyım? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?