Erkekler kıllarını almalı mı?

?

  • Almalı

    Oylar: 55 34.8%
  • Almamalı

    Oylar: 5 3.2%
  • Bölgeye bağlı

    Oylar: 98 62.0%

  • Oy kullanan toplam üye
    158
hocam dalga koltukalti gogus ve anal bolgesini al gitsin insanlar umursamıyor yok girişi temizleyen misafir bekliyordur vs vs takılma orası atıkların atıldığı yer kıllara yapışması hiç birinizi mi rahatsız etmiyor her ne kadar taharet yapsakta hep içimde kıl olunca azda olsa lan acaba kaldı mı diye düşünürüm o yüzden gerek yok
 
Bacak ayam ve kol hariç tıraş ediyorum
Arkadaşlar bacaklarım çok kıllı çözümü nedir? - KizlarSoruyor
 
kollar ve sırt hariç alıyorum ben. sırtıma elim yetişmiyo diye almıyorum orayı. her şeyden önce temizlik arkadaşlar. kimse söylemiyor ama dökülüyor bu kıl sonuçta. bulunduğunuz ortamı temiz tutmanın en kolay yollarından biride bu sonuçta.
 
Uygunsuz Dil
kollar ve sırt hariç alıyorum ben. sırtıma elim yetişmiyo diye almıyorum orayı. her şeyden önce temizlik arkadaşlar. kimse söylemiyor ama dökülüyor bu kıl sonuçta. bulunduğunuz ortamı temiz tutmanın en kolay yollarından biride bu sonuçta.
sırtında kıl çıkıyorsa epilasyona falan git kral iğren bence maymun musun
 
Dasdaslar ve koltuk altı hariç almıyorum yazın belki bacakları alırım. (Dasdaslari makineyle almayın şuan gazi oldu benimki 2 kesik var)
O Bölge icin 3 jiletli Arko Man Pro var, tahriş yapmaz. Ne bölge olursa olsun iyi sabunladıktan sonra temiz bıcak kullanırsanız tahriş yapmaz, ya da en az yapar.
 
Buğday tenliyim, kıllarım ince o nedenle 3 bölge harici almıyorum. Yazın sırtı aldırıyorum o kadar. O da denize giriyoruz falan diye.

Çok gürse alabilirsin ama kalıplıysan al. 170cm 70kg bir erkek kıllarını aldırınca kız gibi görünür. Sarışın, buğday tenli falansan hiç alma. Zaten yeni çıkan kıllar kazık gibi çıkıyor görüyorum arkadaşın kollarını berbat duruyor.
hocam sarışın erkekler traş olunca çıtır mı oluyor o niye ahahahaha
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,175
Mesajlar
11,041,663
Üyeler
197,393
Son üye
Fartgod
Geri
Top