GermiyanWithPlan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,159
Bacak ayam ve kol hariç tıraş ediyorum
Bacak ayam ve kol hariç tıraş ediyorum
sırtında kıl çıkıyorsa epilasyona falan git kral iğren bence maymun musunkollar ve sırt hariç alıyorum ben. sırtıma elim yetişmiyo diye almıyorum orayı. her şeyden önce temizlik arkadaşlar. kimse söylemiyor ama dökülüyor bu kıl sonuçta. bulunduğunuz ortamı temiz tutmanın en kolay yollarından biride bu sonuçta.
aynen sırtımda kazak var. forumda gezip konuşabiliyorum hatta.sırtında kıl çıkıyorsa epilasyona falan git kral iğren bence maymun musun
O Bölge icin 3 jiletli Arko Man Pro var, tahriş yapmaz. Ne bölge olursa olsun iyi sabunladıktan sonra temiz bıcak kullanırsanız tahriş yapmaz, ya da en az yapar.Dasdaslar ve koltuk altı hariç almıyorum yazın belki bacakları alırım. (Dasdaslari makineyle almayın şuan gazi oldu benimki 2 kesik var)
eşofman linki gelir mi
hocam sarışın erkekler traş olunca çıtır mı oluyor o niye ahahahahaBuğday tenliyim, kıllarım ince o nedenle 3 bölge harici almıyorum. Yazın sırtı aldırıyorum o kadar. O da denize giriyoruz falan diye.
Çok gürse alabilirsin ama kalıplıysan al. 170cm 70kg bir erkek kıllarını aldırınca kız gibi görünür. Sarışın, buğday tenli falansan hiç alma. Zaten yeni çıkan kıllar kazık gibi çıkıyor görüyorum arkadaşın kollarını berbat duruyor.