Erkekler kıllarını almalı mı?

?

• Almalı

Oylar: 55 34.8%
  • Almamalı

Oylar: 5 3.2%
  • Bölgeye bağlı

Oylar: 98 62.0%

• Oy kullanan toplam üye
    158

Jill Valentine

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,441
18 yaşındayım ve hayatımda yüz ve koltuk altı harici hiçbir kıl almadım. Sizce almalı mıyım, almalıysam hangi kısımları almalıyım? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Buğday tenliyim, kıllarım ince o nedenle 3 bölge harici almıyorum. Yazın sırtı aldırıyorum o kadar. O da denize giriyoruz falan diye.

Çok gürse alabilirsin ama kalıplıysan al. 170cm 70kg bir erkek kıllarını aldırınca kız gibi görünür. Sarışın, buğday tenli falansan hiç alma. Zaten yeni çıkan kıllar kazık gibi çıkıyor görüyorum arkadaşın kollarını berbat duruyor.

18 yaşındayım ve hayatımda yüz ve koltuk altı harici hiçbir kıl almadım. Sizce almalı mıyım, almalıysam hangi kısımları almalıyım? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Hocam yani erkek olduğunu tahmin ederek ten b*llüğü o kadar zaman almadıysan almanı tavsiye ederim . Çok ferahlıyorsun .

Bende lazer epilasyon olarak anladım soruyu, evet almalısın jiletle hem bakım olarak zorunlu hemde inançlıysan din sana temizliği emrediyor.

Kardeşim umarım alt taraftan bahsetmiyorsundur. Eğer oradan bahsediyorsan orada ufak tefek yaşayan organizmalar olabilir.

Genel kıl alımından bahsediyorsan bölgeye ve yoğunluğa göre değişir. Sırtta çok varsa al gitsin, diğer bölgelere karışma. Allah'tan fazla kıllı biri değilim.

Kısaltılmalı. Tamamen alınması iyi olmaz ama kısaltmak sağlıklı ve güzel olur.

Kolumda dövme var diye kollarımı almaya başladım yoksa almıyordum . Ama keşke daha önceden de kollarımı alsaydım . bacak vs alınmaz bana göre ama kol alınabilir

Ben koltukaltı ve daşdaşlar haricinde karnım ile göğsümü alıyorum. Bacağımı eskiden alıyordum da artık çok gereksiz geliyor, orayı kendi haline bıraktım. Bence erkekte kol ve bacak kılı olması (dövme için istisna) normal. Her yeri sıfırlayınca tüyleri gitmiş tavuk gibi oluyoruz. Bacak kılın çok uzunsa sıfırlamak yerine kısalt derim. Sırt ve omuzlarda çıkıyorsa direkt en kısa vakitte epilasyon :D

abi uçak savar yüz koltuk altını al gerisi keyfine göre

mahrem bölgeleri her türlü alman lazım kol bacak kıllarını da çok uzamıyorsa senede 1 kesmen yeter ben öyle yapıyorum

Dasdaslar ve koltuk altı hariç almıyorum yazın belki bacakları alırım. (Dasdaslari makineyle almayın şuan gazi oldu benimki 2 kesik var)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,128
Üyeler
197,379
Son üye
ellamia3215
Geri