Çözüldü✓ 35k Civarı Pc Önerisi

Hocam zaten ekran kartından bahsetmekteyim. İşlemcide zaten amd tercihlerim arasında değil sevmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam işlemcisi amd
Hocam intel ölü soket oldu hadi ekran kartında anlayabilirim amd kötü hatıralar bırakmıştır şu anda intel almak parayı çöpe atmaktır

Hocam zaten ekran kartından bahsetmekteyim. İşlemcide zaten amd tercihlerim arasında değil sevmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam işlemcisi amd
AMD ryzen serisi kötü diye sana kim dedi bilmiyorum ama şuan Intel karşısında baya üstün durumdalar özellikle oyun konusunda, amd yi fx serisindeki yaşattığı olaylar yüzünden bende sevmiyorum ama şuan durum böyle yani.

AMD ryzen serisi kötü diye sana kim dedi bilmiyorum ama şuan Intel karşısında baya üstün durumdalar özellikle oyun konusunda, amd yi fx serisindeki yaşattığı olaylar yüzünden bende sevmiyorum ama şuan durum böyle yani.
Arkadaş konuyu çözüldü olarak işaretlemiş. Biz kendi paramız gibi düşünüyoruz ikna edemedik yapacak bir şey yok

Hocam bende farkındayım ancak 5060ti'ı darboğaza sokmayacak düzeyde bir bilgisayar toplayacak bütçem maalesef ki yok eğer link atarak şu olabilir diye fikir verebilirseniz çok makbule geçer
5060ti uper süper bir ekran kartı değil ki yanına koyduğum bir işlemciyle darboğaz oluştursun darboğaz kavramını yanlış tanıyorsunuz.
Eski nesil 60ti/70 arasında saf güçte kalanida yazılımla güçlendirilmiş mfg vb bir ekran kartı yanına bir 7500f koyup 1080p ya da 2k da oyun oynucaksin bu kadar işi bu yani
Bir de bu devirde Intel işlemci istiyorum ne demek hurafe mi topluyorsunuz ordan burdan. Türkiye'de yaşayip TL kazaniyorsunuz ölü soketli Intel mbo+CPU kombosu yaparak ne hedefliyorsunuz nasıl bir kazanç kâr elde etmeyi düşünüyorsunuz
Bundan 5 6 yıl önce b450 mbo alanlar bugün hala ikinci elden 5600x 57003d gibi işlemcilerle çok geride kalmadan sistemini ayakta tutabiliyor sıkıntı yaşamadan
Siz bugün 14400 alsaniz ilerde güncellemek için o soketin bozuk işlemcisi 14900 e dünya para vericek yaninada ekstra bı dünya soğutucu parası harciycaksiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,431
Üyeler
183,833
Son üye
itseymenforge
Geri