%10 da gaming gen indiriminden gelir mi hocam ona da katıldım. 700 küsüre gelmesi lazım sankitam 1k'ya gelir hocam 400 parola 500 %25+ 500 de ilk ödeme
%10 da gaming gen indiriminden gelir mi hocam ona da katıldım. 700 küsüre gelmesi lazım sankitam 1k'ya gelir hocam 400 parola 500 %25+ 500 de ilk ödeme
ben 600 e aldım suan kullanıyorum gayet ıyı![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.www.gaming.gen.tr
Arkadaşlar çok acil desteğiniz lazım, şu klavyeyi iyzico ve parolapara ile sipariş versem toplam ne kadar indirim alırım, bana kaç TL'ye geleceğini bilen var mı??
Ona göre sipariş vereceğim, konu karışık biraz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim![]()
800![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.www.gaming.gen.tr
Arkadaşlar çok acil desteğiniz lazım, şu klavyeyi iyzico ve parolapara ile sipariş versem toplam ne kadar indirim alırım, bana kaç TL'ye geleceğini bilen var mı??
Ona göre sipariş vereceğim, konu karışık biraz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim![]()
arkadaşlar parayı parolapara hesabıma attım ve satın al diyorum işlemi tamamladıktan sonra işlem onaylanmadı diyor sitede ne yapabilirimbenim gaming genden ilk siparişim değil ama iyzico dan ilk siparişim olcak, yinede faydalanabiliyorum dimi
ödeme ekranında iyzico bakiyesi 0 tl gözüküyor o yüzden mi acaba, parayı parolaparaya atın demişlerdi yanlış mı yapıyorumarkadaşlar parayı parolapara hesabıma attım ve satın al diyorum işlemi tamamladıktan sonra işlem onaylanmadı diyor sitede ne yapabilirim
evet onu unuttum%10 da gaming gen indiriminden gelir mi hocam ona da katıldım. 700 küsüre gelmesi lazım sanki
parayı nereye aktarmıştın ben parolaparaya aktardım ama sanal numarasını girip öde dediğim zaman hata veriyor. ödeme kısmında iyizco bakiyesi de 0 tl görünüyor.evet onu unuttumaz önce mouse aldım orda da katılmayı unuttum
aynı sorun bende de var işlem onaylanmadı diyor, nasıl çözeceğiz yaşayan bilen yok mugaminggen ödeme yaparken red veriyor parolapara kartına
hocam iyzicoda kampanyalara katıldıktan sonra tam da dediğiniz gibi yapılması gerekiyor diyorlar. bir deneyin ben aynısını yaptım ama işlem onaylanmadı hatası aldımParolapara sanal kartıma para yükleyip o sanal kartla gaminggetr üzerinden iyzico odeme kullanıcam ve parolapara ile ödeme yapıcam dimi. bu kadar sanırım?