Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Arkadaşlar çok acil desteğiniz lazım, şu klavyeyi iyzico ve parolapara ile sipariş versem toplam ne kadar indirim alırım, bana kaç TL'ye geleceğini bilen var mı??
Ona göre sipariş vereceğim, konu karışık biraz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)
ben 600 e aldım suan kullanıyorum gayet ıyı

Arkadaşlar çok acil desteğiniz lazım, şu klavyeyi iyzico ve parolapara ile sipariş versem toplam ne kadar indirim alırım, bana kaç TL'ye geleceğini bilen var mı??
Ona göre sipariş vereceğim, konu karışık biraz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)
800

benim gaming genden ilk siparişim değil ama iyzico dan ilk siparişim olcak, yinede faydalanabiliyorum dimi

• Beğen
Reaksiyonlar: Este
benim gaming genden ilk siparişim değil ama iyzico dan ilk siparişim olcak, yinede faydalanabiliyorum dimi
arkadaşlar parayı parolapara hesabıma attım ve satın al diyorum işlemi tamamladıktan sonra işlem onaylanmadı diyor sitede ne yapabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar parayı parolapara hesabıma attım ve satın al diyorum işlemi tamamladıktan sonra işlem onaylanmadı diyor sitede ne yapabilirim
ödeme ekranında iyzico bakiyesi 0 tl gözüküyor o yüzden mi acaba, parayı parolaparaya atın demişlerdi yanlış mı yapıyorum

evet onu unuttum :D az önce mouse aldım orda da katılmayı unuttum
parayı nereye aktarmıştın ben parolaparaya aktardım ama sanal numarasını girip öde dediğim zaman hata veriyor. ödeme kısmında iyizco bakiyesi de 0 tl görünüyor.

ödeme için parayı nereye aktardınız ve nasıl ödeme yaptınız hocam, ben parolapara sanal kart hesabımın numarasını yazıyorum iyzico ile öde dedikten sonra, bir yerde hata mı yapıyorum. parolapara dan 400 iade almak için öyle yapın demişlerdi

İadelerle uygun fiyata gelen bir süre idareten kullanıp satarken çok zarar ettirmeyecek ekran kartı tavsiyesi var mı? Arc B580 düşünmüştüm de itopyada 12 bin iadeyle 10.500 çok da avantajlı gelmedi. Arc A750 olabilir belki.

Parolapara sanal kartıma para yükleyip o sanal kartla gaminggetr üzerinden iyzico odeme kullanıcam ve parolapara ile ödeme yapıcam dimi. bu kadar sanırım?

gaminggen ödeme yaparken red veriyor parolapara kartına
aynı sorun bende de var işlem onaylanmadı diyor, nasıl çözeceğiz yaşayan bilen yok mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parolapara sanal kartıma para yükleyip o sanal kartla gaminggetr üzerinden iyzico odeme kullanıcam ve parolapara ile ödeme yapıcam dimi. bu kadar sanırım?
hocam iyzicoda kampanyalara katıldıktan sonra tam da dediğiniz gibi yapılması gerekiyor diyorlar. bir deneyin ben aynısını yaptım ama işlem onaylanmadı hatası aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,224
Üyeler
175,006
Son üye
kakashiiiiii
Geri