Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Ryzen 5 3500 kullanıyorum soğutucu alacağım Thermalright Phantom spirit 120 Alınır mı? yukseltme yapacağım o yüzden almak istiyorum.

şimdi ben ilk defa alışveriş yapıcam 1.750 tl lik ürün bana ne kadara gelecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne kadarlık alışveriş yaptınız
enermax psu aldım 5899TL olması lazım ama gaming gen kampanyasına katılmayı unutmuştum

İptal edersek ilk alışveriş kampanyasından bir daha faydalanabiliyor muyuz bence sıkıntı çıkabilir

Evet kendimi sizin için feda ettim
Siparişi iptal edince kampanyalar hala kazandıklarım kısmında görünüyor bakiyeniz yüklenmiştir yazıyor ve tekrar kampanyaya katılım yapamıyorsunuz

Bir nevi hakkınızı yakmış oluyorsunuz o yüzden iptal etmeyin
İnsanlar boşuna 10 kere sorup işi sağlama almıyor yani

Alıntıyı görüntüle
hocam bu canlı desteğe nereden katılıyorsunuz? ben uygulamada göremedim bir türlü.

Arkadaşlar çok acil desteğiniz lazım, şu klavyeyi iyzico ve parolapara ile sipariş versem toplam ne kadar indirim alırım, bana kaç TL'ye geleceğini bilen var mı??
Ona göre sipariş vereceğim, konu karışık biraz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)

Arkadaşlar çok acil desteğiniz lazım, şu klavyeyi iyzico ve parolapara ile sipariş versem toplam ne kadar indirim alırım, bana kaç TL'ye geleceğini bilen var mı??
Ona göre sipariş vereceğim, konu karışık biraz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)
tam 1k'ya gelir hocam 400 parola 500 %25+ 500 de ilk ödeme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,737
Üyeler
175,100
Son üye
Takus34
Geri