forza11
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 378
bayram alışverişi iyzico geçen her yerde var. isimlerin çıkmamasına takılmayın.Bayram alışverişinde itopya veya gaming.gen.tr gözükmüyor kampanyası bitti mi?
bayram alışverişi iyzico geçen her yerde var. isimlerin çıkmamasına takılmayın.Bayram alışverişinde itopya veya gaming.gen.tr gözükmüyor kampanyası bitti mi?
850 geldi toplam diyorum ya dahil hepsi850’nin içerisine Parolapara’yı dahil etmiyorsun değil mi? Eğer öyleyse kaç kalemde kaçar kaçar geldi bi bakabilir misin?
Kasana sığarsa alabilirsin herhalde fiyat performans soğutucu.Ryzen 5 3500 kullanıyorum soğutucu alacağım Thermalright Phantom spirit 120 Alınır mı? yukseltme yapacağım o yüzden almak istiyorum.
ne kadarlık alışveriş yaptınızBana 500 500 1000TL geldi ilk siparişte nasıl oluyor
enermax psu aldım 5899TL olması lazım ama gaming gen kampanyasına katılmayı unutmuştumşimdi ben ilk defa alışveriş yapıcam 1.750 tl lik ürün bana ne kadara gelecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne kadarlık alışveriş yaptınız
corsair spec delta rgb ye sığarmı acabaKasana sığarsa alabilirsin herhalde fiyat performans soğutucu.
https://www.corsair.com/us/en/p/pc-..._GHj8m2VDWmK1ghPz5CP2_4KTwateRpgLq1gOFq69Y5vd sığar herhalde 160 yazıyor en üst kasan, soğutucu 154.corsair spec delta rgb ye sığarmı acaba
hocam bu canlı desteğe nereden katılıyorsunuz? ben uygulamada göremedim bir türlü.İptal edersek ilk alışveriş kampanyasından bir daha faydalanabiliyor muyuz bence sıkıntı çıkabilir
Evet kendimi sizin için feda ettim
Siparişi iptal edince kampanyalar hala kazandıklarım kısmında görünüyor bakiyeniz yüklenmiştir yazıyor ve tekrar kampanyaya katılım yapamıyorsunuz
Bir nevi hakkınızı yakmış oluyorsunuz o yüzden iptal etmeyin
İnsanlar boşuna 10 kere sorup işi sağlama almıyor yani
Alıntıyı görüntüle
telefonla arahocam bu canlı desteğe nereden katılıyorsunuz? ben uygulamada göremedim bir türlü.
tam 1k'ya gelir hocam 400 parola 500 %25+ 500 de ilk ödeme![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.www.gaming.gen.tr
Arkadaşlar çok acil desteğiniz lazım, şu klavyeyi iyzico ve parolapara ile sipariş versem toplam ne kadar indirim alırım, bana kaç TL'ye geleceğini bilen var mı??
Ona göre sipariş vereceğim, konu karışık biraz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim![]()