Dolar mı Altın mı Euro mu ?

CharlesPolat

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
877
Yanda borsa yapıyorum ama orda bırakın zararı berbat durumda hisseler yanda en azından bu başlıkta ki 3 'ünden hangisini önerirsiniz?

Uzun vade de altın, takip edeceksen dolar-euro.

Altın uzun vade de alınabilir

Takip edecekseden kastın ne hocam
Sürekli olarak düşüşünü ve yükselişini takip edip, ani satışlar veya ani satın alımlar yapman gerekir dolar ve euroda. Ama altını alırsın yaslanırsın arkana. Uzun vadede zarar ettirmez.

Uzun vadede altın. Dolar mı yükselmiş , Euro mu düşmüş - borsacı, e-trader değilsen - takip etmek zor ve can sıkıcı. Altın al canın ne zaman isterse bak. Hem üzmez hem yatırdığın para değerini kaybetmez.

Yanda borsa yapıyorum ama orda bırakın zararı berbat durumda hisseler yanda en azından bu başlıkta ki 3 'ünden hangisini önerirsiniz?
Altın önceden uzun vadelik bir yatırım amacı idi artık günde 200 lira bile artabiliyor gram altın. Çıktığı yeride asla unutmaz, altın al.

Altin al at köşeye dursun. Asla zararı olmaz. Yarın bir gün düğün olur kullanırsın da. Altın daima en iyi yatirimdir. Grafik takip edeyim, düştü mü çıktı mı bakayım diyosan orasını bilemem. Ne borsadan ne kriptodan anlarım. Altın alır geçerim daima. Hiç zarar ettirmedi😂

Altın.

Geri