CharlesPolat
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 877
Yanda borsa yapıyorum ama orda bırakın zararı berbat durumda hisseler yanda en azından bu başlıkta ki 3 'ünden hangisini önerirsiniz?
Takip edecekseden kastın ne hocamUzun vade de altın, takip edeceksen dolar-euro.
Sürekli olarak düşüşünü ve yükselişini takip edip, ani satışlar veya ani satın alımlar yapman gerekir dolar ve euroda. Ama altını alırsın yaslanırsın arkana. Uzun vadede zarar ettirmez.Takip edecekseden kastın ne hocam
Altın önceden uzun vadelik bir yatırım amacı idi artık günde 200 lira bile artabiliyor gram altın. Çıktığı yeride asla unutmaz, altın al.Yanda borsa yapıyorum ama orda bırakın zararı berbat durumda hisseler yanda en azından bu başlıkta ki 3 'ünden hangisini önerirsiniz?
Altin al at köşeye dursun. Asla zararı olmaz. Yarın bir gün düğün olur kullanırsın da. Altın daima en iyi yatirimdir. Grafik takip edeyim, düştü mü çıktı mı bakayım diyosan orasını bilemem. Ne borsadan ne kriptodan anlarım. Altın alır geçerim daima. Hiç zarar ettirmediYanda borsa yapıyorum ama orda bırakın zararı berbat durumda hisseler yanda en azından bu başlıkta ki 3 'ünden hangisini önerirsiniz?