mehmeths
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 144
öncelikde şunu söyleyim, iyzicoda aşırı kampanya var hepsini ilk basta katılın bütün hepsine sonra alısverıs yaptıktan sonra basınız agrımasın aaa katılmayı unuttum vs demeyin. %10 lık iade yide alamazsınız bu kampanyalara katılmaz iseniz. onun haricinde %25lik bayram indirimi geliyor ilk ödeme 500tl olayıda direkt %10luk indirim seysi ile kombine sanırım yani ona katılıp alısverıs yapmazsanız o da gelmiyor. alısverıs yapmıs saymıyor sizi yani ben 900tl aldım sadece mllıgımdan malesef. katılmayı unuttum daha dogrusu adam akıllı bilgi verilmediği icin kampanya ya katılım saglamadım %10luk olanlara diğer bayram vs onlara katılmıstım. İtopyadan psu alam dedim normalde baya uyguna denk gelecekti şimdi iade etsem büyük ihtimal o kampanyada patlıcak elimde herhalde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben bunu başta görseydim iyiydiAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Herkese iyi forumlar. Foruma ilk defa sırf bu ekran görüntüsünü atmak ve Gaminggen %10 kampanyasının devam ettiğini arkadaşlara belirtmek için kayıt oldumKampanya benim ekranımda direkt en üstte yer alıyor. Hatta aşağıya indiğimde de "İlk İyzico ile Öde 500 TL kazan" kampanyası, laptopcomtr %10 kampanyası, itopya %10 kampanyası ve pckolik %10 kampanyası yer alıyor. Ayrıca %25 bayram kampanyası 10 haziran diğer tüm kampanyaların son tarihi 31 mayıs.
Son düzenleme: