Öneri İyzico ve Parolapara Cashback İşlemleri Nasıl Yapılır?(DETAYLI ANLATIM)

öncelikde şunu söyleyim, iyzicoda aşırı kampanya var hepsini ilk basta katılın bütün hepsine sonra alısverıs yaptıktan sonra basınız agrımasın aaa katılmayı unuttum vs demeyin. %10 lık iade yide alamazsınız bu kampanyalara katılmaz iseniz. onun haricinde %25lik bayram indirimi geliyor ilk ödeme 500tl olayıda direkt %10luk indirim seysi ile kombine sanırım yani ona katılıp alısverıs yapmazsanız o da gelmiyor. alısverıs yapmıs saymıyor sizi yani ben 900tl aldım sadece mllıgımdan malesef. katılmayı unuttum daha dogrusu adam akıllı bilgi verilmediği icin kampanya ya katılım saglamadım %10luk olanlara diğer bayram vs onlara katılmıstım. İtopyadan psu alam dedim normalde baya uyguna denk gelecekti şimdi iade etsem büyük ihtimal o kampanyada patlıcak elimde herhalde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Herkese iyi forumlar. Foruma ilk defa sırf bu ekran görüntüsünü atmak ve Gaminggen %10 kampanyasının devam ettiğini arkadaşlara belirtmek için kayıt oldum :) Kampanya benim ekranımda direkt en üstte yer alıyor. Hatta aşağıya indiğimde de "İlk İyzico ile Öde 500 TL kazan" kampanyası, laptopcomtr %10 kampanyası, itopya %10 kampanyası ve pckolik %10 kampanyası yer alıyor. Ayrıca %25 bayram kampanyası 10 haziran diğer tüm kampanyaların son tarihi 31 mayıs.
ben bunu başta görseydim iyiydi

Son düzenleme:
bir paylaşım yapıyorsunuz detayı vermiyorsunzu %10 luk geri ödemeyi alamadık arkadaş böyle bir şey olamaz ya... hayır %10 ödeme almak için hem gaming gen hemde itopya kampanyasına ayrıca katılım yapmak gerekiyor yapmadan alışveriş yaparsanız gelmiyor bunu neden belirtmediniz özellik vurgulamanız gerekiyordu bildiğin zarara girdik arkadaş..

gaming geni söylemişsiniz ama itopya yok. Onuda belirtseyiniz iyi olurdu gözükmüyorda direk ta aşagıya koymus adamlar kampanyalarda
Bu şekilde yaparak ben ve yakın çevremde birçok kişiye indirimli ürün aldırdım.Okuma yazmanız var sonuçta değil mi? Özellikle parantez içinde belirttim kampanya adımının çok önemli olduğunu ve yazımda itopyayla ilgili herhangi bir şey yazmadım.Ayrıca girip kampanya koşullarını okusaydınız orda hangi sitelerde geçerli olduğu yazılmış.İtopyadan ilk ödeme 500TL yi alamazsınız.Almadan önce itopya içinde geçerli mi diye sorabilirdiniz.

Koşullar:
-Alacağınız ürünün tam hali kadar nakit paranın olması(örneğin ürün 1500tl ise o kadar nakit)
-Doğrulama için NFC özellikli telefon ve çipli kimlik kartı

Bunları sağlıyorsanız alttaki aşamalara geçebilirsiniz

1-İyzico hesabı açıp kampanyalar bölümünden "Bayram Alışverişi %25","İlk İyzico Ödeme 500TL" ve "Gaming Gen %10" kampanyalarına katılın.Gaming gen kampanyalar bölümünde biraz daha aşağıda.(burası çok önemli iyice emin olun yoksa geri ödeme alamazsınız)
2-Parolapara uygulamasını indirip hesap açın.Parola card bölümünden sanal kart oluşturun.Ana sayfaya geri dönün ve buradan YATIR butonuna basın.Alacağınız ürünün ücretini yatırın
3-Bu durumda gaminggen ödeme bölümünden iyzico ile öde seçeneğini seçin.
4-Telefon numarasını girip kodu onaylayın ve parolapara sanal kartınızın bilgilerini girin.
5-Ödeme alınıdıktan sonra iyzico üzerinden bir sürü mesaj gelecek.İyzico cüzdan kısmını kontrol edin ücret iadesi görünecektir.

Gelelim geri ödeme alma kısmına:

1-İstanbulkart uygulamasını indirin ve onaylı hesap açın aksi taktirde para transferi yapamazsınız.
2-İyzico uygulamasına girin aşağıdaki sekmelerden kart bölümüne girin ordan sağa kaydırıp sanal kart oluşturun.
3-İstanbulkart uygulamasına girin ana ekrandan TL YÜKLE butonuna basın,ödeme aracı kısmından İYZİCO sanal kartınızın bilgilerini girin
4-Tek seferde maksimum 500TL aktarım yapabiliyorsunuz.İyzico bakiyenize göre bu işlemi tekrarlayın.
5-Sonrasında ise anasayfaya dönün ve para transferi butonuna basın.Buradan en alttaki IBAN seçeneğini seçin.Sonra tekrar açılan yerden IBAN seçeneğini seçin ve aktarmak istediğiniz kartın IBAN bilgilerini girerek parayı aktarın(6 küsür tl işlem ücreti aldığı için siz bakiyenizin 7 tl altında bir tutar girin)
5-Parolapara iadesi için ise parolapara uygulamasında ana ekrandan ÇEK butonuna basın.Ordan aktarmak istediğiniz ibanı girip akatarım sağlayabilirsiniz.

İşlemler bu kadar eksiksiz yaparsanız ürünleri çok uyguna alabilirsiniz.Bende bu şekilde yaparak geri ödememi aldım.Hiçbir yerde nasıl yapılacağını bulamadığım için kendim kurcalayarak buldum ve sizlerlede paylaşmak istedim.
eski hesapta çalışıyormu yoksa yeni hesap şartı mı?

Bu istanbulkart uygulamasıda bozuk onaylı hesap işlemlerinde sonra tekrar deneyin diyip diyip duruyor

öncelikde şunu söyleyim, iyzicoda aşırı kampanya var hepsini ilk basta katılın bütün hepsine sonra alısverıs yaptıktan sonra basınız agrımasın aaa katılmayı unuttum vs demeyin. %10 lık iade yide alamazsınız bu kampanyalara katılmaz iseniz. onun haricinde %25lik bayram indirimi geliyor ilk ödeme 500tl olayıda direkt %10luk indirim seysi ile kombine sanırım yani ona katılıp alısverıs yapmazsanız o da gelmiyor. alısverıs yapmıs saymıyor sizi yani ben 900tl aldım sadece mllıgımdan malesef. katılmayı unuttum daha dogrusu adam akıllı bilgi verilmediği icin kampanya ya katılım saglamadım %10luk olanlara diğer bayram vs onlara katılmıstım. İtopyadan psu alam dedim normalde baya uyguna denk gelecekti şimdi iade etsem büyük ihtimal o kampanyada patlıcak elimde herhalde.

ben bunu başta görseydim iyiydi
ilk mesajda her şey acayip detaylı anlatılıyor. Adam vakit ayırmış yazmış.
hala yapamayıp bu konuyu açan duyuran arkadaşa kızmak biraz haksızlık bence.

Bu istanbulkart uygulamasıda bozuk onaylı hesap işlemlerinde sonra tekrar deneyin diyip diyip duruyor
Evet bazı cihazlarda bunu yapıyor.Nedenini bende bilmiyorum.
ilk mesajda her şey acayip detaylı anlatılıyor. Adam vakit ayırmış yazmış.
hala yapamayıp bu konuyu açan duyuran arkadaşa kızmak biraz haksızlık bence.
Biz ortada pasta var tek yemeyelim bölüşelim diye uğraşıyoruz.İnsanlar kendi hatalarını gelip bize yıkmaya çalışıyor.Çok garip.

Evet bazı cihazlarda bunu yapıyor.Nedenini bende bilmiyorum.

Biz ortada pasta var tek yemeyelim bölüşelim diye uğraşıyoruz.İnsanlar kendi hatalarını gelip bize yıkmaya çalışıyor.Çok garip.
yüzümü tanımlıyorum her şey okey hep aynı hata cihazda kötü değil yani

Parolapara ve iyzico hala geçerli mi gaminggen de indirimler

denerim yine aynı marka telefonla birtek modeli farklı
Birde doğrulamaları olabildiğince hızlı yapmaya çalışın.Wifi ile internete bağlıysanız mobil veriyle deneyin..Bazen doğrulama süresi uzayıncada aynı hatayı verebiliyor.
Parolapara ve iyzico hala geçerli mi gaminggen de indirimler
Evet öğlen tekrar bir satın alım yaptım.Bütün indirimler geçerli.

Geri