Öneri İyzico ve Parolapara Cashback İşlemleri Nasıl Yapılır?(DETAYLI ANLATIM)

sadece merak ettiğim şu oldu aldığım ürünü iptal ettirsem ücret hesabıma yansıdığı takdirde iyzicodan gelen hediye tl yüklemesi + parolapara'dan cashback geri gider mi :pppp
Aslında bende bunu merak ettim fakat hiç denemedim

3 aydır ortalıkta dolasiyo hala yapamayip soru soranlar bunu alsam kaç para gelicek diyenler var şaka gibi yav

sadece merak ettiğim şu oldu aldığım ürünü iptal ettirsem ücret hesabıma yansıdığı takdirde iyzicodan gelen hediye tl yüklemesi + parolapara'dan cashback geri gider mi :pppp
Papara'dan gelen cashbackler gidiyordu , bunda da gider büyük ihtimalle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Papara'dan gelen cashbackler gidiyordu , bunda da gider büyük ihtimalle.

Merhaba iyzico da gaming gen kampanyası gözükmüyor itopya, laptop com gibi sitelerin kampanyaları var fakat gaminggen gözükmüyor kampanya mı bitti acaba ?

İstanbulkart hesabımı onaylamaya çalıştığımda yüz doğrulamasını bitirince "Sistemde bir hata oluştu lütfen daha sonra tekrar deneyin" diyor. Çözümünü bilen var mı?

gaming genden siparişimi iptal edemiyorum nasıl yapılıyor bilen varmı

iyzico da gaming gen tr kampanyası görünmüyor itopya %10 pckolik 1000 tl laptop.com da %10 var nasıl bulucaz gaming gen tr yi acaba ?

İstanbulkart hesabımı onaylamaya çalıştığımda yüz doğrulamasını bitirince "Sistemde bir hata oluştu lütfen daha sonra tekrar deneyin" diyor. Çözümünü bilen var mı?
Evet bendede aynı sorun var. Düzelirmi bu sorun yada başka uygulama varmı parayı çekebileceğimiz. Vodafone pay dende çekiliyormuş galiba.

iyzico da gaming gen tr kampanyası görünmüyor itopya %10 pckolik 1000 tl laptop.com da %10 var nasıl bulucaz gaming gen tr yi acaba ?
Alıntıyı görüntüle

1747886399764.webp

Herkese iyi forumlar. Foruma ilk defa sırf bu ekran görüntüsünü atmak ve Gaminggen %10 kampanyasının devam ettiğini arkadaşlara belirtmek için kayıt oldum :) Kampanya benim ekranımda direkt en üstte yer alıyor. Hatta aşağıya indiğimde de "İlk İyzico ile Öde 500 TL kazan" kampanyası, laptopcomtr %10 kampanyası, itopya %10 kampanyası ve pckolik %10 kampanyası yer alıyor. Ayrıca %25 bayram kampanyası 10 haziran diğer tüm kampanyaların son tarihi 31 mayıs.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,527
Üyeler
174,387
Son üye
volkie1912
Geri