The last of us part 2 görüntü kalitesi çok kötü

Ekler

• Screenshot_26.webp
    Screenshot_26.webp
    111.9 KB · Hit: 63
  • Screenshot_27.webp
    Screenshot_27.webp
    29.4 KB · Hit: 59
  • Screenshot_28.webp
    Screenshot_28.webp
    69.9 KB · Hit: 49
  • Screenshot_29.webp
    Screenshot_29.webp
    89.5 KB · Hit: 45
  • Screenshot_30.webp
    Screenshot_30.webp
    78.2 KB · Hit: 55
Ana ekran bile bulanık gözüküyor. Yeni olmaya başladı oyunda fotodaki hatayı alıyorum.
Banada ilk kötü gelmişti vsr açıp 1728p yaptığımda keskin ve iyi görüntü olmuştu
Dsr açtığınız zaman düzelmiyorsa monitör ayarlarında bir sorun olabilir bazı renklerle oynayınca sulu boya gibi oluyor

Banada ilk kötü gelmişti vsr açıp 1728p yaptığımda keskin ve iyi görüntü olmuştu
Dsr açtığınız zaman düzelmiyorsa monitör ayarlarında bir sorun olabilir bazı renklerle oynayınca sulu boya gibi oluyor
dsr daha kötü yaptı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

monitör ayarlarınıda sıfırladım

bu ekran kartı hatası neden oldu

dsr daha kötü yaptı

monitör ayarlarınıda sıfırladım

bu ekran kartı hatası neden oldu
Ddu ile sürücüleri kaldırıp yeniden yükleyin

Nvidia app ten oyunu en yüksek kalitede optimize etmeyi dene
Oyuna girmeden seçenekler diyip her şeyi en yükseke aldım film greni yoğunluğu düşürdüm baya bı düzeldi ama saçlarda piksellenmeler var.
F.g dlss kalite olsa bile bozuluyor

Oyuna girmeden seçenekler diyip her şeyi en yükseke aldım film greni yoğunluğu düşürdüm baya bı düzeldi ama saçlarda piksellenmeler var.
F.g dlss kalite olsa bile bozuluyor
Preset k yapmayı dene olmazssa dlss tamamen kapat

Ekler

• 1000025228.webp
    1000025228.webp
    1.2 MB · Hit: 27
  • 1000025229.webp
    1000025229.webp
    1.3 MB · Hit: 29
Bu seferde fps düşük ama f.g açık mi olsun kapalı mı
F.g kapatıp dene bide

Sanırım ön ayar K işe yaramadı kalan en mantıklı seçenek dlss kapama oda FPS düşürüyor doğal olarak yani bence ayarları en yüksek kalite yapıp oynamak biraz oynarsan gözün alışır.

Önerilerle düzelmediyse, DDU ile ''Güvenli Mod'da'' ekran kartı sürücüsünü silip yeniden yükleyin bence. Aynı sürücü yerine bir önceki veya bir sonraki sürücüyü yüklersiniz.

Ben dlaa ya almıştım akıcıydı görüntü muazzam sildiğim için gösteremem ama oyunda aşağıdaki gibi saçmalıklar yakalamıştım.

tlou-ii 2025-04-09 18-41-05_162.webp

tlou-ii 2025-04-09 18-41-54_129.webp

tlou-ii 2025-04-13 00-11-57_317.webp

Ben dlaa ya almıştım akıcıydı görüntü muazzam sildiğim için gösteremem ama oyunda aşağıdaki gibi saçmalıklar yakalamıştım.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Benim oyun korsan ara sahneler de oyun komple bozuluyor

Önerilerle düzelmediyse, DDU ile ''Güvenli Mod'da'' ekran kartı sürücüsünü silip yeniden yükleyin bence. Aynı sürücü yerine bir önceki veya bir sonraki sürücüyü yüklersiniz.
Şuan güncel sürümden 2 sürüm öncesi idi

F.g kapatıp dene bide

Sanırım ön ayar K işe yaramadı kalan en mantıklı seçenek dlss kapama oda FPS düşürüyor doğal olarak yani bence ayarları en yüksek kalite yapıp oynamak biraz oynarsan gözün alışır.
K dedigin ayarı yapmadım daha o nedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,156,938
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri