- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ana ekran bile bulanık gözüküyor. Yeni olmaya başladı oyunda fotodaki hatayı alıyorum.ayarlarını çekip at çözünürlük bölümünü çek ilk önce
Ana ekran bile bulanık gözüküyor. Yeni olmaya başladı oyunda fotodaki hatayı alıyorum.ayarlarını çekip at çözünürlük bölümünü çek ilk önce
Banada ilk kötü gelmişti vsr açıp 1728p yaptığımda keskin ve iyi görüntü olmuştuAna ekran bile bulanık gözüküyor. Yeni olmaya başladı oyunda fotodaki hatayı alıyorum.
dsr daha kötü yaptıBanada ilk kötü gelmişti vsr açıp 1728p yaptığımda keskin ve iyi görüntü olmuştu
Dsr açtığınız zaman düzelmiyorsa monitör ayarlarında bir sorun olabilir bazı renklerle oynayınca sulu boya gibi oluyor
monitör ayarlarınıda sıfırladımBanada ilk kötü gelmişti vsr açıp 1728p yaptığımda keskin ve iyi görüntü olmuştu
Dsr açtığınız zaman düzelmiyorsa monitör ayarlarında bir sorun olabilir bazı renklerle oynayınca sulu boya gibi oluyor
bu ekran kartı hatası neden olduBanada ilk kötü gelmişti vsr açıp 1728p yaptığımda keskin ve iyi görüntü olmuştu
Ddu ile sürücüleri kaldırıp yeniden yükleyindsr daha kötü yaptı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
monitör ayarlarınıda sıfırladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu ekran kartı hatası neden oldu
Nvidia app ten oyunu en yüksek kalitede optimize etmeyi deneAna ekran bile bulanık gözüküyor. Yeni olmaya başladı oyunda fotodaki hatayı alıyorum.
Oyuna girmeden seçenekler diyip her şeyi en yükseke aldım film greni yoğunluğu düşürdüm baya bı düzeldi ama saçlarda piksellenmeler var.Nvidia app ten oyunu en yüksek kalitede optimize etmeyi dene
Preset k yapmayı dene olmazssa dlss tamamen kapatOyuna girmeden seçenekler diyip her şeyi en yükseke aldım film greni yoğunluğu düşürdüm baya bı düzeldi ama saçlarda piksellenmeler var.
F.g dlss kalite olsa bile bozuluyor
Bu seferde fps düşük ama f.g açık mi olsun kapalı mıPreset k yapmayı dene olmazssa dlss tamamen kapat
F.g kapatıp dene bideBu seferde fps düşük ama f.g açık mi olsun kapalı mı
Benim oyun korsan ara sahneler de oyun komple bozuluyorBen dlaa ya almıştım akıcıydı görüntü muazzam sildiğim için gösteremem ama oyunda aşağıdaki gibi saçmalıklar yakalamıştım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şuan güncel sürümden 2 sürüm öncesi idiÖnerilerle düzelmediyse, DDU ile ''Güvenli Mod'da'' ekran kartı sürücüsünü silip yeniden yükleyin bence. Aynı sürücü yerine bir önceki veya bir sonraki sürücüyü yüklersiniz.
K dedigin ayarı yapmadım daha o nedirF.g kapatıp dene bide
Sanırım ön ayar K işe yaramadı kalan en mantıklı seçenek dlss kapama oda FPS düşürüyor doğal olarak yani bence ayarları en yüksek kalite yapıp oynamak biraz oynarsan gözün alışır.