The last of us part 1 oynarken pc aniden kapaniyor

arweon

80+
Reaksiyon skoru
24
Merhaba tlou 1 oynuyodum pc bi anda kapandi tuşuna bastim acilmadi prizi soktum tekrar taktim tusuna bastim açildi tekrar oyuna girdim bi süre sonra yine aynisini yaşadim bunu toplam 3 kez yaşadim islemci max 70 derece ekran kartida max 65 derece oluyor sizce sorun neyden kaynakli rtx 4070 r5 7500f hydrok pro 750w psu 16gb ram anakart asus prime a620m e

Bileşenlerin sıcaklıklarında bir sıkıntı yoksa %90 PSU sorunudur. Bende benzer bir sorun yaşamıştım occt power testinde restart atmıyordu ama bazı oyunlarda atıyordu. PSU değiştirerek çözmüştüm. Ha ben 3080 ti kullanıyordum tek başına 400W üstünü gören bir karttı. Power spikeları kaldırmıyordu muhtemelen. Sizin sistem çok da güç çekmez. PSU dansa eğer direk bozulmuştur.

10-15 dakika yeterli olur. Arkadaşında dediği gibi, power testinde sorun çıkmayabilir ama PSU kaynaklı bir sorun yaşıyor olma ihtimaliniz yüksek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun olarak TLOU da sistem kaynaklarına sağlam yük bindiren bir oyun, diğer oyunlarda durum nasıl? Benzer sorunu yaşıyor musunuz?

Son düzenleme:
10-15 dakika yeterli olur. Arkadaşında dediği gibi, power testinde sorun çıkmayabilir ama PSU kaynaklı bir sorun yaşıyor olma ihtimaliniz yüksek.

Oyun olarak TLOU da sistem kaynaklarına sağlam yük bindiren bir oyun, diğer oyunlarda durum nasıl? Benzer sorunu yaşıyor musunuz?
testi yapiyorum şuan islemci 81 derece %100 ü kullaniliyor memory 45 derece ekran kartim 74 derece %100 ü kullaniliyor ekran karti 200w islemci 90 w psu ile ilgili biseye nerden bakarim

pc kapandi yine 8. dakkada

Testin 8. dakikasında değil mi?

Tamam, kuvvetle muhtemel PSU sorunlu...

Testin 8. dakikasında değil mi?

Tamam, kuvvetle muhtemel PSU sorunlu...
evet psu da sorun varmi hokmu nasil anlarim birde sorun varsa garantiyeyemi yollayayim sistemi alali 10 ay oldu gaming gen tr den aldim

Bu testi yapma amacımız buydu zaten, sorunun PSU da olup olmadığı anlamak. Anlamadın mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,293
Üyeler
186,171
Son üye
Mustafa62u
Geri