doğrusun şuan 5060 kötü oldu bence nvdia ve kullanıcılar içinTeknoloji olmasın diye bir derdim de yok. Bilgisi olan adam aldığı şeyin her şeyinden yararlanmak ister zaten. Benim dediğim gibi hiç bilgisi olmayan iki insanın gözünden bakın.
doğrusun şuan 5060 kötü oldu bence nvdia ve kullanıcılar içinTeknoloji olmasın diye bir derdim de yok. Bilgisi olan adam aldığı şeyin her şeyinden yararlanmak ister zaten. Benim dediğim gibi hiç bilgisi olmayan iki insanın gözünden bakın.
saatlerce oyun oynadığımda bi ara max 70 görmüştü ama genelde 60 küsürlerde.SAF gücü önemli ama tr gibi ülkelerde insanlar bir sistemi 10 yıl kullanmak ister alım gücünden dolayı ve bu teknoloji olmadan olmaz bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ah lan şuan 3 fanlı modeller https://www.akakce.com/ekran-karti/...uex-192-bit-gddr7-12-gb-fiyati,989522817.html o kdr çok kötü olmuş senin için ama h.o soğutması nasıl
Ne kadar saçma bir kart yaptıklarının kendileri de farkında. Abdullah abinin bir karta ölü doğdu dediğini hatırlamıyorum.Tehdit olayı gerçekten büyük rezalet. Ama marka farketmeksizin fanboylar bitmez.
güzel kral tekrar h.osaatlerce oyun oynadığımda bi ara max 70 görmüştü ama genelde 60 küsürlerde.
fanboyluk değil kral nvdia son zamanlarda saçmaladı ama bu onun iyi olduğunu değiştirmiyorTehdit olayı gerçekten büyük rezalet. Ama marka farketmeksizin fanboylar bitmez.
Bana kalsa ben AMD'yi de Nvdia'yı da sopayla döverim. Amd bir ürün çıkarıyor lansman fiyatının iki katına, stok yok. Ona da kızgınım. Fakat tehdit gibi diktatöryel işler ayrı bir sıkıntı. Böyle şirketler maden çıkarsa köylüyü öldürüp toprağı zehirler.Ne kadar saçma bir kart yaptıklarının kendileri de farkında. Abdullah abinin bir karta ölü doğdu dediğini hatırlamıyorum.
Bakış açısı. Diyecek bir şey yok.güzel kral tekrar h.o
fanboyluk değil kral nvdia son zamanlarda saçmaladı ama bu onun iyi olduğunu değiştirmiyor
100 150 bin verecegime 9070xt alırım cok daha iyi5090 saf gücünde amd kart göstermeni bekliyorum
Evet ikisinin de kötü yanları var.Bana kalsa ben AMD'yi de Nvdia'yı da sopayla döverim. Amd bir ürün çıkarıyor lansman fiyatının iki katına, stok yok. Ona da kızgınım. Fakat tehdit gibi diktatöryel işler ayrı bir sıkıntı. Böyle şirketler maden çıkarsa köylüyü öldürüp toprağı zehirler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bakış açısı. Diyecek bir şey yok.
işin olduğunda tıpış tıpış alırsın100 150 bin verecegime 9070xt alırım cok daha iyi
gerek yok artık fanboyluya bence 100 150 k 5090 vericegime gider tıpıs tıpıs 9070xt alırımişin olduğunda tıpış tıpış alırsın
tamam sen git 9070xt al hnajhjnajn fanboyluk diyor halagerek yok artık fanboyluya bence 100 150 k 5090 vericegime gider tıpıs tıpıs 9070xt alırım
kral o arkadaş diyorki mimarlar falanda gerek yok para vermesin 50 klık fp bir 9070xt sistem alsın hajnhjbna5090 ve 9070xt aynı performansta değil ki. 9070xt 5070ti ile 5080 arasında bir kart.