Nvidia ve Tehdit Olayları

Teknoloji olmasın diye bir derdim de yok. Bilgisi olan adam aldığı şeyin her şeyinden yararlanmak ister zaten. Benim dediğim gibi hiç bilgisi olmayan iki insanın gözünden bakın.
doğrusun şuan 5060 kötü oldu bence nvdia ve kullanıcılar için

SAF gücü önemli ama tr gibi ülkelerde insanlar bir sistemi 10 yıl kullanmak ister alım gücünden dolayı ve bu teknoloji olmadan olmaz bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ah lan şuan 3 fanlı modeller https://www.akakce.com/ekran-karti/...uex-192-bit-gddr7-12-gb-fiyati,989522817.html o kdr çok kötü olmuş senin için ama h.o soğutması nasıl
saatlerce oyun oynadığımda bi ara max 70 görmüştü ama genelde 60 küsürlerde.

Tehdit olayı gerçekten büyük rezalet. Ama marka farketmeksizin fanboylar bitmez.

Tehdit olayı gerçekten büyük rezalet. Ama marka farketmeksizin fanboylar bitmez.
Ne kadar saçma bir kart yaptıklarının kendileri de farkında. Abdullah abinin bir karta ölü doğdu dediğini hatırlamıyorum.

Ne kadar saçma bir kart yaptıklarının kendileri de farkında. Abdullah abinin bir karta ölü doğdu dediğini hatırlamıyorum.
Bana kalsa ben AMD'yi de Nvdia'yı da sopayla döverim. Amd bir ürün çıkarıyor lansman fiyatının iki katına, stok yok. Ona da kızgınım. Fakat tehdit gibi diktatöryel işler ayrı bir sıkıntı. Böyle şirketler maden çıkarsa köylüyü öldürüp toprağı zehirler.

güzel kral tekrar h.o

fanboyluk değil kral nvdia son zamanlarda saçmaladı ama bu onun iyi olduğunu değiştirmiyor
Bakış açısı. Diyecek bir şey yok.

Bana kalsa ben AMD'yi de Nvdia'yı da sopayla döverim. Amd bir ürün çıkarıyor lansman fiyatının iki katına, stok yok. Ona da kızgınım. Fakat tehdit gibi diktatöryel işler ayrı bir sıkıntı. Böyle şirketler maden çıkarsa köylüyü öldürüp toprağı zehirler.

Bakış açısı. Diyecek bir şey yok.
Evet ikisinin de kötü yanları var.

Bence 5080 5090 gibi kartlar mühendis yayıncı işi. Yoksa kimse oyun için bu kartları almaz.

gerek yok artık fanboyluya bence 100 150 k 5090 vericegime gider tıpıs tıpıs 9070xt alırım
5090 ve 9070xt aynı performansta değil ki. 9070xt 5070ti ile 5080 arasında bir kart.

5090 ve 9070xt aynı performansta değil ki. 9070xt 5070ti ile 5080 arasında bir kart.
kral o arkadaş diyorki mimarlar falanda gerek yok para vermesin 50 klık fp bir 9070xt sistem alsın hajnhjbna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,506
Üyeler
184,012
Son üye
-oflu-
Geri