0 dan yazılıma hangi dilden başlanmalı

Arkadaşlar sorum budur.
Şu an 0 dan yazılıma başlama isteğim var ama hangi dilden , dillerden başlamalıyım.
Hedefim yapay zeka o yüzden işlevsellik ve diğer dillere göre kolaylığı ile pythonu düşünüyorum.
Ve diğer sorum aynı anda 2 dil öğrenmeye çalışılabilir mi? Faydası , zararı nedir.
Bir de tahmini ne kadar süre sonra ilerleme kaydetmeye başlayabilirim.Öğrenme anlamında demiyorum bunun birkaç sene süreceğinin farkındayım.
Yaza kadar okul ders vs. olduğu için günde en fazla 90-120 dk arası uğraşabilirim yazın 5 6 saate çıkabilirim.
En düşük bilgisayar gereksinimleri nelerdir bilgisi olan yazabilir mi? İnternette bir çok farklı kaynak buldum doğruluğuna emin olamadım.
Sıra anlamında düşüncem web ve yapay zeka olduğu için = python-java-c#-c++(ilerleme kaydettikten sonra)
Önce ne yapmak istediğinizi kararlaştırın.
Ardından Phyton ile algoritmanızı geliştirin sonrasında ise geçersizin başka dillere.
Mesela Program geliştirmek istiyorsan C# kullanman en mantıklısı ama oyun ise dğeişir .

neyse ben kaçayım.konu sahibi kardeşim de başlangıç için javascript öğrenebilir.

Konuyu gereksiz tartışmalara sürükleyenlere bu konu dahilinde cevap yasağı uygulanmıştır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,562
Üyeler
186,634
Son üye
eliotdalgası
Geri