Neler Yeni

0 dan yazılıma hangi dilden başlanmalı

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar sorum budur.
Şu an 0 dan yazılıma başlama isteğim var ama hangi dilden , dillerden başlamalıyım.
Hedefim yapay zeka o yüzden işlevsellik ve diğer dillere göre kolaylığı ile pythonu düşünüyorum.
Ve diğer sorum aynı anda 2 dil öğrenmeye çalışılabilir mi? Faydası , zararı nedir.
Bir de tahmini ne kadar süre sonra ilerleme kaydetmeye başlayabilirim.Öğrenme anlamında demiyorum bunun birkaç sene süreceğinin farkındayım.
Yaza kadar okul ders vs. olduğu için günde en fazla 90-120 dk arası uğraşabilirim yazın 5 6 saate çıkabilirim.
En düşük bilgisayar gereksinimleri nelerdir bilgisi olan yazabilir mi? İnternette bir çok farklı kaynak buldum doğruluğuna emin olamadım.
Sıra anlamında düşüncem web ve yapay zeka olduğu için = python-java-c#-c++(ilerleme kaydettikten sonra)
Önce ne yapmak istediğinizi kararlaştırın.
Ardından Phyton ile algoritmanızı geliştirin sonrasında ise geçersizin başka dillere.
Mesela Program geliştirmek istiyorsan C# kullanman en mantıklısı ama oyun ise dğeişir .

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
neyse ben kaçayım.konu sahibi kardeşim de başlangıç için javascript öğrenebilir.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,149
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Konuyu gereksiz tartışmalara sürükleyenlere bu konu dahilinde cevap yasağı uygulanmıştır.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Aynı anda 2 dil zor olur sana tavsiyem Pythonda uzmanlaşman gelecekte en çok işine yarayacak dil olabilir.

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
Aynı anda 2 dil zor olur sana tavsiyem Pythonda uzmanlaşman gelecekte en çok işine yarayacak dil olabilir.
Zaten sırf gelecek adına düşünüyorum artık teknolojiye ayak uydurmaya çalışmaya başlıyorum.

Top Bottom