Charles Darwin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,158
- Bütçe
- 1000
Elimde şuan Logitech G203 Lightsync mouse var. Yeni bir mouse bakıyorum mouse tutuş şekillerim Palm ve Fingertip.
Elimde şuan Logitech G203 Lightsync mouse var. Yeni bir mouse bakıyorum mouse tutuş şekillerim Palm ve Fingertip.
Glorious marka mouselar nasıldır ?![]()
DARMOSHARK N3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASIDarmoshark N3, üst düzey, verimli bir optik sensöre sahip yepyeni, üç modlu bir kablosuz oyun faresidir. Farenin hafif ergonomik şekli, güvenli bir tutuş ve akıcı hareket sağlar!N3 farede kullanılan yenilikçi Kalih mikro anahtarları, hızlı tıklama tepkisi ve 80 milyon tıklamaya...shop.connectgame.com.tr
![]()
Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.584,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Modele göre değişir. Fiyatına değecek bir model ise güzel olabilir. Model nedir acaba?Glorious marka mouselar nasıldır ?
Glorious Model I ve O var ayrıca daha iyi bir seçim için el ölçüsüne gerek var mı ?Modele göre değişir. Fiyatına değecek bir model ise güzel olabilir. Model nedir acaba?
Modellerin ölçüleri hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim maalesef. O modeli daha iyi I'ye gore. Kendisi hafif olması açısından iyi bir tercih olabilir.Glorious Model I ve O var ayrıca daha iyi bir seçim için el ölçüsüne gerek var mı ?
Senin attığın kablosuz modeller pille çalışıyor değil mi ? Biraz araştırıp ve inceleme videolarına bakıp duruma göre karar vereceğim.Modellerin ölçüleri hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim maalesef. O modeli daha iyi I'ye gore. Kendisi hafif olması açısından iyi bir tercih olabilir.
Bu fareyi tavsiye etmiyorum, sürekli bağlantı kopukluğu yaşıyor. Başka bilgisayarda da denedim sorun aynı. Bluetooth özelliğini bilmiyorum ama 2.4 Ghz sorunlu.![]()
Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.584,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet fakat Basilisk X ile DA V2 X Hyperspeed pil ile ağırlaşıyor biraz.Senin attığın kablosuz modeller pille çalışıyor değil mi ? Biraz araştırıp ve inceleme videolarına bakıp duruma göre karar vereceğim.
Büyük ihtimal kablosuz model tercih etmeyeceğim oyun ortasında sıkıntı yaşayıp sinir krizi geçirmek istemiyorum ayrıca bilgi için teşekkürlerBu fareyi tavsiye etmiyorum, sürekli bağlantı kopukluğu yaşıyor. Başka bilgisayarda da denedim sorun aynı. Bluetooth özelliğini bilmiyorum ama 2.4 Ghz sorunlu.