1.000 TL Mouse Önerisi

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,158
Bütçe
1000
Elimde şuan Logitech G203 Lightsync mouse var. Yeni bir mouse bakıyorum mouse tutuş şekillerim Palm ve Fingertip.

Elimde şuan Logitech G203 Lightsync mouse var. Yeni bir mouse bakıyorum mouse tutuş şekillerim Palm ve Fingertip.

Glorious marka mouselar nasıldır ?

Bu fiyata bu sensör ve özellikler çok güzel ayrıca tutuş şekillerine de uyacağını düşünüyorum.

Modellerin ölçüleri hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim maalesef. O modeli daha iyi I'ye gore. Kendisi hafif olması açısından iyi bir tercih olabilir.
Senin attığın kablosuz modeller pille çalışıyor değil mi ? Biraz araştırıp ve inceleme videolarına bakıp duruma göre karar vereceğim.

Bu fareyi tavsiye etmiyorum, sürekli bağlantı kopukluğu yaşıyor. Başka bilgisayarda da denedim sorun aynı. Bluetooth özelliğini bilmiyorum ama 2.4 Ghz sorunlu.

Bu fareyi tavsiye etmiyorum, sürekli bağlantı kopukluğu yaşıyor. Başka bilgisayarda da denedim sorun aynı. Bluetooth özelliğini bilmiyorum ama 2.4 Ghz sorunlu.
Büyük ihtimal kablosuz model tercih etmeyeceğim oyun ortasında sıkıntı yaşayıp sinir krizi geçirmek istemiyorum ayrıca bilgi için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,709
Üyeler
190,793
Son üye
rebelleous
Geri