1.1-1.2M SUV Önerisi

Elektrikli el freni bile yokmuş hocam şimdi baktım da bilemedim yani 😀
aslında normal el freni daha iyi biliyor musun arabanın aküsü bitti corollanın el frenini çekemedi araba allahtan düzlükteydi araba garajda yük binmedi şanzımana falan normal olsa çekersin hemen ne ileri gider ne geri

aslında normal el freni daha iyi biliyor musun arabanın aküsü bitti corollanın el frenini çekemedi araba allahtan düzlükteydi araba garajda yük binmedi şanzımana falan normal olsa çekersin hemen ne ileri gider ne geri
Kaliteyi bozuyo bence, estetiği de. 1 milyon para verip konsolda öyle bisey görmek istemezdim açıkçası :D

Alfa Romeo Tonale.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Qashqai lerin 1.5 leri sorun çok bağrıyo motor zorlanıyo.

Alfa Romeo Tonale.

Qashqai lerin 1.5 leri sorun çok bağrıyo motor zorlanıyo.
hocam yüksek bir şey istiyorum ama sen bilirsin alçak arabayı satıp alçak alacaksam hiç satmam corolla kötü araba değil ki

hocam yüksek bir şey istiyorum ama sen bilirsin alçak arabayı satıp alçak alacaksam hiç satmam corolla kötü araba değil ki
Hocam Tonale ler alçak değil ki yüksek istiyorsanız Hilux dan devam edebilirsiniz Qashqai den de yüksek Tonale.

Hummerlara bakın o halde ama kaza yapmayın sonra hurdaya gider.

Hocam Tonale ler alçak değil ki yüksek istiyorsanız Hilux dan devam edebilirsiniz Qashqai den de yüksek Tonale.

Hummerlara bakın o halde ama kaza yapmayın sonra hurdaya gider.
tam fotosuna bakmamıştım yüksemiş ama çok para hocam be 1.6 dan aşağı ilan yok o parayı verirsem ben açık konuşalım corolla cross alırım sounsuzluk abidesi

1.6 1.7 verip o arabaya yine rahat binemeyeceğim ki ben doblo bizim fayanscıda geri mi alsam napsam ya :D

Paranız varsa Land Crusierlere bakabilirsiniz eskileride var aslında bu bütçeye.

tam fotosuna bakmamıştım yüksemiş ama çok para hocam be 1.6 dan aşağı ilan yok o parayı verirsem ben açık konuşalım corolla cross alırım sounsuzluk abidesi
1.4M var hocam 55 binde.

C5 Aircross veya tucson cheryde olabilir.

Paranız varsa Land Crusierlere bakabilirsiniz eskileride var aslında bu bütçeye.

1.4M var hocam 55 binde.
2003 model 2 milyon 2023 model 7 milyon nasıl bir arabaymış bu :D

C5 Aircross veya tucson cheryde olabilir.
cheryi geçin çöpe atacak param yok c5 hoşuma gidiyor belki olabilir

2003 model 2 milyon 2023 model 7 milyon nasıl bir arabaymış bu :D
Tank gibi 2007 si 1.4 milyona 1.3 milyona var.

Bence italyan Alfa Romeo size kalmış bir şey.

Sıfır olarak mg zs olabilir

Money varsa Jaguarlar var birde.

Tank gibi 2007 si 1.4 milyona 1.3 milyona var.

Bence italyan Alfa Romeo size kalmış bir şey.
hani ilerde değiştirmeyeceğim 20 sene binerim diye alsam kesinlikle land cruiser alırım ama ne yapacağım belli olmuyor

Money varsa Jaguarlar var birde.
model alabilir miyiz parada sıkıntı yok

hani ilerde değiştirmeyeceğim 20 sene binerim diye alsam kesinlikle land cruiser alırım ama ne yapacağım belli olmuyor

model alabilir miyiz parada sıkıntı yok
F-pace büyük ihtimal çok güzel araba ama günlük istediğim için geceleri hariç sürekli dışarda duracak araba çizilse üzülürüm bende bir şey beğenmiyorum ama :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,931
Üyeler
184,999
Son üye
wasshock
Geri