Neler Yeni

1-1,5 M arası SUV aile aracı

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Asil
Yeni modellerinin motorları pek sağlıklı değil diyorlar. Benimde çok bir bilgim yok dolayısıyla önermedim.
Bende 1.5-1.6 fiyat bandında sıfır düşünüyorum bana en mantıklı tucson geliyor sen ne dersin

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Barış Okçu
Bende 1.5-1.6 fiyat bandında sıfır düşünüyorum bana en mantıklı tucson geliyor sen ne dersin
Tuscon güzel ama yeni kasalarında iç malzeme ve build kalitesi çok kötü diye duymuştum araştırmadan alma dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıfır alınmadığı sürece çok takılmamak lazım beğenmezseniz vurun ensesine satın ama sıfırda bayağı bi fiyat düşüyor

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Asil
Tuscon güzel ama yeni kasalarında iç malzeme ve build kalitesi çok kötü diye duymuştum araştırmadan alma dostum.

Sıfır alınmadığı sürece çok takılmamak lazım beğenmezseniz vurun ensesine satın ama sıfırda bayağı bi fiyat düşüyor
Bi tanıdığım daha yeni tucson un en üst paketini aldı ve memnun olduğunu söylüyor zaten daha yeni olduğu için kronik sıkıntılarıda hemen belli olmaz bence

O zaman t roc en mantıklısı mı dersin

Son düzenleme:

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Barış Okçu
Bi tanıdığım daha yeni tucson un en üst paketini aldı ve memnun olduğunu söylüyor zaten daha yeni olduğu için kronik sıkıntılarıda hemen belli olmaz bence

O zaman t roc en mantıklısı mı dersin
T-roc dan ziyade wolkswagen modellerinde taigo daha hoş gözüküyor gözüme tabi segment ve konfor olayını bilmiyorum.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Erdoğan Aktaş
Arkadaşlar arabalardan hiç anlamıyorum ve babam çalıştığı için araba araştırma kısmını benim üzerime atıyor ancak ne araştıracağımı nasıl bakacağımı bilmiyorum tahmini bütçemir 1 ile 1,5 m arası sıfır mı yoksa ikinci el mi almak mantıklı olur suv araç arıyoruz ancak bakmaya nereden başlayacağımı bilmiyorum önerilerinize açığım
omoda 5 tiggo 8 pro

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Utku Çetin
Tucsonun motor şanzıman eski nesilden gelme yine cam tavanda aynı şekil o sebep ile çok maliyetli bir kronik sorunu olmaz diye düşünüyorum uzun vadede ayrıca sırf volkswagen diye segment düşürmenin hiç bir mantığı yok suv alacaksanız C segmenti bakmalısınız minimum yoksa Suv sürüyorum demek komik olur

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Asil
T-roc dan ziyade wolkswagen modellerinde taigo daha hoş gözüküyor gözüme tabi segment ve konfor olayını bilmiyorum.
Kisiden kisiye degisir ancak bence tasarimda da t roc daha ağır daha suv gibi duruyor. Ayrica özelliklerine bakacak olursak ust segmentinde olan ozellikleri bulundurduğu icin t roc daha iyi taigi dan

Musty?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mustafa TURNA
2 yaşından eski araba almamaya bak masrafsız masrafsız kullanırsın ama böyle dedim diye 3 yaşında masraflı araba nerede gördün diyenler gelir çok gördüm

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Barış Okçu
2 yaşından eski araba almamaya bak masrafsız masrafsız kullanırsın ama böyle dedim diye 3 yaşında masraflı araba nerede gördün diyenler gelir çok gördüm
kullanıma göre değişir elbet. Ne kadar genç o kadar iyi. Ama kullanılan motor ve şanzıman en azından 2-3 sene kullanılmalı ki sorunlarını görebilelim. Naçizane görüşüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,246
Üyeler
161,257
Son üye
Kangal denen eleman
Top Bottom