stoklar bitti komple di mibende de aynısı oldu sağda ödeme adımına git yazıyordu tıkladım yeşil yere direk iyzico ödemesi cıktı bende elimi sürmedim direk , öde ye tıkladım
stoklar bitti komple di mibende de aynısı oldu sağda ödeme adımına git yazıyordu tıkladım yeşil yere direk iyzico ödemesi cıktı bende elimi sürmedim direk , öde ye tıkladım
Kargoya verilmişte ne zaman gelir bilmiyorumÜrünleri alabilen kişiler kargolar ulaştığında buraya paylaşırsa iyi olur iptal yemediğini görürüz çoklu ürün alan kişilerin falan
havitin müşteri hizmetlerini ara hocamAlıntıyı görüntüle
Dün sabah kargoya verilmesine rağmen hala böyle gözüküyor. Hepsijet'te aratıyorum gönderi bulunamadı diyor. Yanlış kargo takip kodu mu verildi acaba?
Bendede kodu girince gönderi bulunamadı diyor. Tahminen barkodu çıkardılar şubeye verdiler işlem görmediğinden gözükmüyorAlıntıyı görüntüle
Dün sabah kargoya verilmesine rağmen hala böyle gözüküyor. Hepsijet'te aratıyorum gönderi bulunamadı diyor. Yanlış kargo takip kodu mu verildi acaba?
Ben Havit whatsapp destek numarasına yazdım.Alıntıyı görüntüle
Daha kargoya verilmedi yani?Ben Havit whatsapp destek numarasına yazdım.
Alıntıyı görüntüle
Yazdıkları cevaba göre evet, henüz kargoya verilmedi.Daha kargoya verilmedi yani?