Bu 7.5 golf mu oluyor bide neden ilk arabadan f30 alma dedinizKnk ilk arabadan f30 alma bence golf saglam https://shbd.io/s/GN7QfOlc
Performanslı ve şık olmasını istiyorum sanırım anladınız link verebilirseniz daha makbule geçer sağolunben senin istediğin türden aracı anladım hem sedan soruyorsun hem i20n falan sormuşsun, sana ennn iyi gidicek araba f30 dur, paran da biraz cebinde kalır
Valla hocam kmleri görünce f30dan vazgectim bunlar ne dkdjxjeksk
bulamazsın kiValla hocam kmleri görünce f30dan vazgectim bunlar ne dkdjxjeksk
Maks 135-140bin km araba lazim
F30 degil sadece baktiklarim ya herhangi bi marka icin geçerlibulamazsın ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bulabilirmişsin buyur
F30 balmiyorum sadece hocam o yüzden eğer bu fiyatlarda bildiginiz daha iyi arabalar varsa atarmisiniz rica etsembulamazsın ki
bulabilirmişsin buyur
1 milyon civarı en iyi f30 alırsın kanka senin isteklerin doğrultusundaF30 balmiyorum sadece hocam o yüzden eğer bu fiyatlarda bildiginiz daha iyi arabalar varsa atarmisiniz rica etsem
Yok hocam f30yeni model pek yok anladığım kadarıyla biraz daha yeni model arabalar önerirseniz sevinirim
Ya benim isteklerimi gecelim de sizin iyi diyebilecegini, araclar bakalım1 milyon civarı en iyi f30 alırsın kanka senin isteklerin doğrultusunda
Seneye üni hocam kxkckxjsjs bu sene tekrar hazırlıkhem 18 yaşındasın al bmw geç olm üniye falan gidiyorsun zaten
Ekran sorunu düzeltilirse güzel araç o fiyata baya ciddi bir sorun çünkü o ekranıhocam togg a zor ikna oluyor bu eskiler sarj a alışamadı daha telefonu hızlı sarj özelliği var 15/16 dk da 0 dan 100 oluyor baba telefonunu alıyorum diyorum daha sarj olmadı diyo 100 diyorum yok az daha dursun diyor biraz garipler bide tesla alacak para yok millet para yok diyor borçlarını ödemiyor ama araba alırken alıyorlar zaten para değerini kaybediyor kısaca PARA YOKKk
hocam vergisiz model y 1. 1m küsürden başlıyor ama vergi ve en alt paketle 2.150k