1.2k ya mouse önerisi

kendisi tutuş şekli olarak aşırı sevdiğim yazılım olarakda rakipsiz marka bunu öneririm

ha birde temudan alıcaksan ajaaz 159 pro yada tr istersen wxe r1 bakabilirsin sana bağlı (r1 se bitmiş normalide pahalı)
iyi midir hocam ?

https://www.temu.com/tr/ajazz-nl-ga...ype=ONLINE_TRACKING_LINK&_x_ns_irmpgroupname="ag"&_x_ads_channel=impact&_x_ns_mp_value2=&_x_ns_mp_value3=&_x_ns_irmpname=CouponOrg&_x_ns_irpid=3585257&_x_sessn_id=9wgxv54kca&refer_page_name=search_result&refer_page_id=10009_1740075794211_57m46dp1jh

Hocam ajazz ın malzeme kaitesi zayıf ben aynı mouseyi kullandım 6-7 ay sonra sorun cıktı önermem.
Post automatically merged:

hocam bütçe 1.2k zaten üstüne çıkabilicek olsam belirtirim inatla bütçenin üstüne çıkmayın.
G305 asla alınmaz heleki uzun süreli fps oyunları oynuyorsan

Hocam ajazz ın malzeme kaitesi zayıf ben aynı mouseyi kullandım 6-7 ay sonra sorun cıktı önermem.

G305 asla alınmaz heleki uzun süreli fps oyunları oynuyorsan
Taş gibi ürün sizde sorun çıkması ürünün sorunlu olduğu anlamında gelmez. Daha fp bi ürün yok şu an o fiyat bandında. İndirim kovalarsa 1k altına alır.

Temu ya 4 5 ay oldu geleli ne ara 6 7 ay oldu
Temu ya 4 5 ay oldu geleli ne ara 6 7 ay oldu
ali exxpressden aldım hocam.

Taş gibi ürün sizde sorun çıkması ürünün sorunlu olduğu anlamında gelmez. Daha fp bi ürün yok şu an o fiyat bandında. İndirim kovalarsa 1k altına alır.
İndirim söz konsuu degil indirim beklenicekse vx r1 pro alınmalı cogu ozellıgı ajazzdan daha iyi hocam bakabılırsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,159
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri