Fakat sadece ürünün fiyatı şuan 60 dolarvergiyle 2k'ya denk geliyor.
Evet güncel olarak öyle. 30 dolar civarı kargo da çıkıyor artık.Fakat sadece ürünün fiyatı şuan 60 dolar
Whatgeek açılırsa daha uyguna gelir mi hocam sanırım whatgeek den gönderilen ürünlerde vergi çıkmıyorEvet güncel olarak öyle. 30 dolar civarı kargo da çıkıyor artık.
Son alanların hepsinde çıktı. Whatgeek Nisan'a kadar açmaz diye düşünüyorum. Hatta tamamen kapayada bilir diye düşünüyorum.Whatgeek açılırsa daha uyguna gelir mi hocam sanırım whatgeek den gönderilen ürünlerde vergi çıkmıyor
Anladım hocam peki akko'dan Dracula Castle 5075B bunu mu önerirsiniz(akko da vergi çıkmıormuş) yoksa Ajazz AK820 Pro mu almalıyım.Son alanların hepsinde çıktı. Whatgeek Nisan'a kadar açmaz diye düşünüyorum. Hatta tamamen kapayada bilir diye düşünüyorum.
Akko öneririm. Ama onun kargosuda şu an 22 dolar bilgin olsun. Ek vergi çıkma garnatiside vermiyorlar. Şansına kalmış. Sorarsan onlarda garanti veremeyiz diyor zaten.Anladım hocam peki akko'dan Dracula Castle 5075B bunu mu önerirsiniz(akko da vergi çıkmıormuş) yoksa Ajazz AK820 Pro mu almalıyım.
Bizi bitirdiler be hocamAkko öneririm. Ama onun kargosuda şu an 22 dolar bilgin olsun. Ek vergi çıkma garnatiside vermiyorlar. Şansına kalmış. Sorarsan onlarda garanti veremeyiz diyor zaten.
Hocam apex 5 alınır mı? akko yerineAkko öneririm. Ama onun kargosuda şu an 22 dolar bilgin olsun. Ek vergi çıkma garnatiside vermiyorlar. Şansına kalmış. Sorarsan onlarda garanti veremeyiz diyor zaten.
Valla beklentilerine bağlı. Tok ses vs tarzı bir klavye arıyorsan tabii Akko derim. Ben şahsen Akko alırım.Hocam apex 5 alınır mı? akko yerine
Hayırlı olsun.Elime sag salim ulasti simdi sesi inanilmaz guzel