Ürün geldiğinde üstüne baksana kaç dolar yazmışlar merak ettim.Alıntıyı görüntüle
Gerçekten mi ya benim ne suçum vardı da bana özel bir...
Bakarım hocam da ben bu vergi yazan yeri arasam düzeltme ihtimalleri var mı acaba istanbul arnavutköy yazıyor.Uğraşmam yüksek ihtimal de...Ürün geldiğinde üstüne baksana kaç dolar yazmışlar merak ettim.
Cimer'e yaz kankma onlar tekrar gümrüğe yönlendirir. Oraya götürüp tekrar vergilendirebilirsin. Alışmasınlar böyle geçirmeye ayıptır. Birşeyler dönüyor ama hayırlısı.Bakarım hocam da ben bu vergi yazan yeri arasam düzeltme ihtimalleri var mı acaba istanbul arnavutköy yazıyor.Uğraşmam yüksek ihtimal de...
@Marginale hocam Akko 5075B Plus creamy yellow switch ürününü tercih ettim değerlendirmen nedir?Cimer'e yaz kankma onlar tekrar gümrüğe yönlendirir. Oraya götürüp tekrar vergilendirebilirsin. Alışmasınlar böyle geçirmeye ayıptır. Birşeyler dönüyor ama hayırlısı.
Gayet iyi ürün hayırlı olsun. Tacticle istiyorsan blue olanı da alabilirsin. Klasik blue switch gibi yay sesi yoktur bilgin olsun.@Marginale hocam Akko 5075B Plus creamy yellow switch ürününü tercih ettim değerlendirmen nedir?
Teşekkür ederim, yellow incelemelerine bakarak karar verdim blue'ya göre daha çok hoşuma gitti.Gayet iyi ürün hayırlı olsun. Tacticle istiyorsan blue olanı da alabilirsin. Klasik blue switch gibi yay sesi yoktur bilgin olsun.
Hayırlı olsun o zaman.Teşekkür ederim, yellow incelemelerine bakarak karar verdim blue'ya göre daha çok hoşuma gitti.
İndirimle 1345'e mi aldınız ?Banada 700 TL vergi çıkarmışlar
Alıntıyı görüntüle
Banada 700 TL vergi çıkarmışlar
Alıntıyı görüntüle
Sizin kargolarınız direkt Yanwen ile mi geldi yoksa aracı kurum singapur pos veya malezya pos gibi firmalar ile mi geldi?Bakarım hocam da ben bu vergi yazan yeri arasam düzeltme ihtimalleri var mı acaba istanbul arnavutköy yazıyor.Uğraşmam yüksek ihtimal de...
Sizin kargolarınız direkt Yanwen ile mi geldi yoksa aracı kurum singapur pos veya malezya pos gibi firmalar ile mi geldi?
Quantium diye bir firima gözüküyorSizin kargolarınız direkt Yanwen ile mi geldi yoksa aracı kurum singapur pos veya malezya pos gibi firmalar ile mi geldi?
evetİndirimle 1345'e mi aldınız ?