gift switch hissiyat olarak biraz daha ağır, ufaktan ses farkı var giftin sesi daha güzel(bence) onun dışında ikiside linear çok bir fark yok gibi.bir şey sorucam gift switch ile flaying fish switch arasında ne fark var
gift switch hissiyat olarak biraz daha ağır, ufaktan ses farkı var giftin sesi daha güzel(bence) onun dışında ikiside linear çok bir fark yok gibi.bir şey sorucam gift switch ile flaying fish switch arasında ne fark var
Kanka verebiliyorsun da 300 tl vergi alınıyor haberin olsunHocam normalde TR ye Kargo yoktu ? acildimi kargolar artik sipariş verebiliyormuyuz ?
Ne zaman satın aldın ne ara geldiArkadaşlar ptt tarafından kabul edildi kargom epomaker'dan aldım vergiyi haberdar ederim
2 gün önce aldım şimdi İstanbuldan Ankaraya taşınma açamasınfa gözüküyor ücret kısmında da vergi vs 0tl ödeme varNe zaman satın aldın ne ara geldi
çok iyimiş, epomaker'dan mı aldın? nasıl o kadar çabuk gelmiş hangi kargo?2 gün önce aldım şimdi İstanbuldan Ankaraya taşınma açamasınfa gözüküyor ücret kısmında da vergi vs 0tl ödeme var
kargo oArkadaşlar bende satın aldım ancak bende böyle yazıyor ''Unfulfilled'' yani gerçekleştirilmedi diye yazıyor bankaya baktım parayı çekmiş ancak yazının anlamı nedir
Kargoyu nereden kontrol ediyoruz hocam ?kargo o
700Kanka verebiliyorsun da 300 TL vergi alınıyor haberin olsun
Nasi ya
hocam kargo takip etmek istedigimde herhangı bırsey cıkmıyor msj attım Yanwen express veya Yun express ile göndermelerini tamam gonderebiliriz dediler ama henuz cıkmamış görünuyor ?kargo o