❌İndirim Bitti! ₺1.345 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless)

Epomaker'in sitesinde 60$'dan 54$'a düştü. 10$ kuponla 44$'a denk geliyor. Bazı arkadaşlara vergi çıkmamış ancak vergi çıksa bile avrupadan geldiği için %20 vergi çıkar. Bence denemeye değer.

aradaşlar bu 10$ davet kodu indirimini nasıl alabiliriz bilen biri varsa anlatır mı

nasıl alabiliyoruz bu kodu hocam ? sanırım birini davet etmemiz ve o kişinin kaydolup bir alışveriş yapması gerekiyor.
Şu linkte anlatmıştım. Alışveriş yapmasına gerek yok kodu istiyorsun mail geliyor . İstediğin hesapta kullanıyorsun

Arkadaşlar bunu kablolu da kullanabiliyor muyuz. Yalnızca kablosuz mu kullanılıyor?

Arkadaşlar kod için siteye girince sol altta rewards kısmına girip(ilk önce bi kayıt olun) farklı bir mail adresi yazın. Sonra bu hesaptan çıkış yapıp gönderdiğiniz maili kontrol edin. O mail sizi siteye tekrar yollayınca da sol altta sizden mail isteyecek oraya da yine en son kullandığınız maili yazın. Sonra kodu yolluyorlar. Ben adamlara not olarak yanwen ya da yunexpress ile göndermelerini istedim. Eğer Çin den gelmiyorsa böyle bir ihtimalleri var mı acaba? Birde yazdığım notu sipariş bilgisinde göremiyorum. Sizde de durum aynı mı? Umarım iletilmiştir.

Geri