Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
epomaker'da 10usd lik kod alırsan 50'ye düşüyor. whatgeek'le arasında 4 usd gibi fark çıkıyor. Alacak olan varsa benim gibi epomaker'dan alabilir.Whatgeek ne zaman açılır bilmiyoruz.

İhtiyacın olan şey siteye üye ol sonra ordan birini davet et. (ikinci bir mailin varsa ona yaz ). davet ettiğin kişiye mail gelir .oradan siteye girip maili yaz ve kod gelsin.
Vergi işi nasıl olur bilmiyorum.
1706865245493.png

1706865293590.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

kod üsttede yazıyomuş neyse :D birdaha alırım hata verirse

Palo DAYI 👑

80+ Gold
epomaker'da 10usd lik kod alırsan 50'ye düşüyor. whatgeek'le arasında 4 usd gibi fark çıkıyor. Alacak olan varsa benim gibi epomaker'dan alabilir.Whatgeek ne zaman açılır bilmiyoruz.

İhtiyacın olan şey siteye üye ol sonra ordan birini davet et. (ikinci bir mailin varsa ona yaz ). davet ettiğin kişiye mail gelir .oradan siteye girip maili yaz ve kod gelsin.
Vergi işi nasıl olur bilmiyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

kod üsttede yazıyomuş neyse :D birdaha alırım hata verirse
Knk benim dediğim modelle ayni değil bu aldığın :)

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
PTT kodu çıktı 1-2 gün sonra PTT sayfası güncellendi tutar eklendi https://www.ship24.com/ burada
In transit - Inbound değişimi ile aynı anda olabilir
benimkinin yurtdışı geliş kaydı yapıldı arnavutköyde şu anda ise oradan transfer sürecinde yazıyor ama ücretlerde hepsi hala sıfır

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,332
İsim
Kadir
benimkinin yurtdışı geliş kaydı yapıldı arnavutköyde şu anda ise oradan transfer sürecinde yazıyor ama ücretlerde hepsi hala sıfır
Gördüğüm kadarıyla yanwen ile geldiyse vergi yazılmış yun ekspresle gelenler vergisiz geçmiş (veya PTT ile gönderilenler vergili diğerleri vergisiz)

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
Gördüğüm kadarıyla yanwen ile geldiyse vergi yazılmış yun ekspresle gelenler vergisiz geçmiş (veya PTT ile gönderilenler vergili diğerleri vergisiz)
benimki de yanwenle geldi ve şu anda pttde o yüzden sormuştum zaten

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Yanwende vergimi cikiyo benimkide yanwenle geliyo inşallah çıkmaz

Aisen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ali Burak
Beyler, epomaker tr gönderime açık mı? Patlamak istemiyorum

Aisen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ali Burak
Ben sipariş verdim şimdi . TR' gönderim yok diye uyarı vermedi . gönderirler heralde .
Sağlam ürünler var, almak istiyorum ama daha önce, yurtdışı para iadeleri ile kötü tecrübelerim olduğu için sağlama almak istiyorum

Top Bottom