samaras00
80+ Silver
Dahası
Evet . 10ANGELPGC bu kodu girince 6 dolar düşüyor.Hocam indirim kodu mu girdiniz baktım 60$ indirimsiz
Evet . 10ANGELPGC bu kodu girince 6 dolar düşüyor.Hocam indirim kodu mu girdiniz baktım 60$ indirimsiz
PTT kodu çıktı 1-2 gün sonra PTT sayfası güncellendi tutar eklendi https://www.ship24.com/ burada@thepublicman sizehangi aşamadan sonra vergi kesildi?
Knk benim dediğim modelle ayni değil bu aldığınepomaker'da 10usd lik kod alırsan 50'ye düşüyor. whatgeek'le arasında 4 usd gibi fark çıkıyor. Alacak olan varsa benim gibi epomaker'dan alabilir.Whatgeek ne zaman açılır bilmiyoruz.
İhtiyacın olan şey siteye üye ol sonra ordan birini davet et. (ikinci bir mailin varsa ona yaz ). davet ettiğin kişiye mail gelir .oradan siteye girip maili yaz ve kod gelsin.
Vergi işi nasıl olur bilmiyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
kod üsttede yazıyomuş neyse birdaha alırım hata verirse
benimkinin yurtdışı geliş kaydı yapıldı arnavutköyde şu anda ise oradan transfer sürecinde yazıyor ama ücretlerde hepsi hala sıfırPTT kodu çıktı 1-2 gün sonra PTT sayfası güncellendi tutar eklendi https://www.ship24.com/ burada
In transit - Inbound değişimi ile aynı anda olabilir
Gördüğüm kadarıyla yanwen ile geldiyse vergi yazılmış yun ekspresle gelenler vergisiz geçmiş (veya PTT ile gönderilenler vergili diğerleri vergisiz)benimkinin yurtdışı geliş kaydı yapıldı arnavutköyde şu anda ise oradan transfer sürecinde yazıyor ama ücretlerde hepsi hala sıfır
benimki de yanwenle geldi ve şu anda pttde o yüzden sormuştum zatenGördüğüm kadarıyla yanwen ile geldiyse vergi yazılmış yun ekspresle gelenler vergisiz geçmiş (veya PTT ile gönderilenler vergili diğerleri vergisiz)
Yanwende vergimi cikiyo benimkide yanwenle geliyo inşallah çıkmazGördüğüm kadarıyla yanwen ile geldiyse vergi yazılmış yun ekspresle gelenler vergisiz geçmiş (veya PTT ile gönderilenler vergili diğerleri vergisiz)
Beyler, epomaker tr gönderime açık mı? Patlamak istemiyorum
Sağlam ürünler var, almak istiyorum ama daha önce, yurtdışı para iadeleri ile kötü tecrübelerim olduğu için sağlama almak istiyorumBen sipariş verdim şimdi . TR' gönderim yok diye uyarı vermedi . gönderirler heralde .