Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
59 USD gösteriyor bir de epomakerdan alınca gümrükte ekstra vergi oluyor diye biliyordum yanılıyor muyum?
Önceki sayfalara bakarsan 10 usd lik indirim kuponu nasıl alınır. Orada yazdım . Vergi işini bilmiyorum.

musaclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Musa
Bende vergi çıkmamış yanwen + ptt şuan kargoda msj gelemdi bu arada kargosu türkiye'de olanlar https://www.ship24.com/ sitesinden bakın alta ptt kodu yazıyor
vergi çıkarsa güncellerim

Ekler

• 1706886244194.png
    1706886244194.png
    43.4 KB · Hit: 78

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe

Zalnar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Efe Batluralkız
Sepette AK82030 kodunu kullanın. Beleş klavye. Yanwen express veya Yun express ile göndermelerini rica edin.

Gift Switch ses testi:
adanaya göndermiyorlar sanırım

Burak_K

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak Kaygusuz
Tuşlar o kadar hassas ki sürekli yanlışlıkla basıyorum ya. Oyundan zevk alamadım. Ekran sürem azaldı resmen ama şikayetçi de değilim. Ya bu klavyede üç tane çalışma modu var, ekran var ses tuşu falan var kaliteli parçalar var nasıl bu paraya kapattık hala anlamadım. Özellikle kablosu takılı değilken bile ışıl ışıl parlıyor ya gözlerim parlıyor bakarken. Bu arada ben fly fish switch almıştım ve videolardakinden çok daha creamy bi sesi var kesinlikle tok bir sese sahip. Sanarsın lube sürmüşler.

Teslim alan arkadaşlar, kutunuz bantlı mı geldi? Bende bant yoktu ve daha önce defalarca açılmış bir kutuya benziyordu.

buraktpl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak Topal
Tuşlar o kadar hassas ki sürekli yanlışlıkla basıyorum ya. Oyundan zevk alamadım. Ekran sürem azaldı resmen ama şikayetçi de değilim. Ya bu klavyede üç tane çalışma modu var, ekran var ses tuşu falan var kaliteli parçalar var nasıl bu paraya kapattık hala anlamadım. Özellikle kablosu takılı değilken bile ışıl ışıl parlıyor ya gözlerim parlıyor bakarken. Bu arada ben fly fish switch almıştım ve videolardakinden çok daha creamy bi sesi var kesinlikle tok bir sese sahip. Sanarsın lube sürmüşler.

Teslim alan arkadaşlar, kutunuz bantlı mı geldi? Bende bant yoktu ve daha önce defalarca açılmış bir kutuya benziyordu.
Ben daha teslim alamadım, vergi çıktı mı sizde?

musaclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Musa

Gümrükde bazen açıyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
batuhan ay
hala alabiliyor muyuz adresi bursa yazdığımda gönderim yapılamamaktadır diyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,563
Üyeler
166,781
Son üye
Bilinmeyencevaplar
Top Bottom