Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
Yaneen dimi hocam298.64 TL vergi çıktı maalesef.
Yaneen dimi hocam298.64 TL vergi çıktı maalesef.
Aynen Yanwen ise yüksek ihtimal çıkar.Yaneen dimi hocam
Yok hocam şükür ki yunAynen Yanwen ise yüksek ihtimal çıkar.
Benimki de yunexpress ile yollandı aynı aşamada sizinkiyle 29undan beri. Ben iblancodu almıştımYok hocam şükür ki yun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gerçi 6 gündür uçakta kargo ama neyse
bugün mü?Aynen Yanwen ise yüksek ihtimal çıkar.
bu yanwen de niye böyle oldu acaba ya298.64 TL vergi çıktı maalesef.
Keşke benim de yunexpress ile gelse Yanwen daha kötü kanka uzun zamandır bilgilendirme yok ve vergi çıkıyor. Hiç yoktan nerde olduğunu felan biliyorsun sanırım. Bende eskişehirdeyim.yun ekspressler gelmemis herhalde daha, ayrıca sitenin takip sistemini kullandığımda ürünün anlık konumu türkiyede sivas dolaylarında gözüküyor. eskişehirde oturuyorum sizde de öyle mi?
ne aldınız hocamBenim klavye geldi ve gayet memnunum gerçekten ufak alışmak vakit alacak gibi ama basma hissiyatı ve switch seslerine bayıldım resmen logitech ve ağırlı olarak razer kullandım klavye olarak (son 3 klavyem razer xd) şimdilik alışmak için bunu kullacağım gibi duruyor oyunlarda filan hunharca skil atabilirim artık müthiş oldu
Yunexpress vergi çıkmıyor ben farklı klavye almıştım bu siteden daha pazartesi geldi arasla vergi çıkmadı kargonun takip sistemi arızalı bende ürün daha çindeyken şehrimi gösteriyordu konum kargoda 4 gün uçtu benimyun ekspressler gelmemis herhalde daha, ayrıca sitenin takip sistemini kullandığımda ürünün anlık konumu türkiyede sivas dolaylarında gözüküyor. eskişehirde oturuyorum sizde de öyle mi?
yanı kargolandıktan 4 gun sonramı elınıze ulastı tam olarak anlayamadımYunexpress vergi çıkmıyor ben farklı klavye almıştım bu siteden daha pazartesi geldi arasla vergi çıkmadı kargonun takip sistemi arızalı bende ürün daha çindeyken şehrimi gösteriyordu konum kargoda 4 gün uçtu benim