Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

Emre Uney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emre
yun ekspressler gelmemis herhalde daha, ayrıca sitenin takip sistemini kullandığımda ürünün anlık konumu türkiyede sivas dolaylarında gözüküyor. eskişehirde oturuyorum sizde de öyle mi?

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mert Can
yun ekspressler gelmemis herhalde daha, ayrıca sitenin takip sistemini kullandığımda ürünün anlık konumu türkiyede sivas dolaylarında gözüküyor. eskişehirde oturuyorum sizde de öyle mi?
Keşke benim de yunexpress ile gelse :D Yanwen daha kötü kanka uzun zamandır bilgilendirme yok ve vergi çıkıyor. Hiç yoktan nerde olduğunu felan biliyorsun sanırım. Bende eskişehirdeyim.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
beyler ben bu elemanlara maıl yoluyla tc verırken yunexpress le gondermelerını yazdım yanwen le yolluyolar wergı cıkarsa nabıcam ben boyle sıtenın de boyle sıteden bıdaha alısverıs yapanında ta ...........

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Kaira Bilgic
Benim klavye geldi ve gayet memnunum gerçekten ufak alışmak vakit alacak gibi ama basma hissiyatı ve switch seslerine bayıldım resmen logitech ve ağırlı olarak razer kullandım klavye olarak (son 3 klavyem razer xd) şimdilik alışmak için bunu kullacağım gibi duruyor oyunlarda filan hunharca skil atabilirim artık müthiş oldu

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Benim klavye geldi ve gayet memnunum gerçekten ufak alışmak vakit alacak gibi ama basma hissiyatı ve switch seslerine bayıldım resmen logitech ve ağırlı olarak razer kullandım klavye olarak (son 3 klavyem razer xd) şimdilik alışmak için bunu kullacağım gibi duruyor oyunlarda filan hunharca skil atabilirim artık müthiş oldu
ne aldınız hocam

sahinzer6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Şahin
Yunexpress vergi çıkmıyor ben farklı klavye almıştım bu siteden daha pazartesi geldi arasla vergi çıkmadı kargonun takip sistemi arızalı bende ürün daha çindeyken şehrimi gösteriyordu konum kargoda 4 gün uçtu benim

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Yunexpress vergi çıkmıyor ben farklı klavye almıştım bu siteden daha pazartesi geldi arasla vergi çıkmadı kargonun takip sistemi arızalı bende ürün daha çindeyken şehrimi gösteriyordu konum kargoda 4 gün uçtu benim
yanı kargolandıktan 4 gun sonramı elınıze ulastı tam olarak anlayamadım

Top Bottom