Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

ahmetfs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
arkadaşlar beklememek adına epomakerdan klavyeyi alacağım ama vergi çıkmaması için not olarak hangi kargoyu belirtmeliyim

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,355
İsim
yusuf ecer
ya şu ***** yunexpress hala 29unda uçaktaki kargoyu trye getiremedi noldu uçağı mı düşürdünüz ya

buraktpl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak Topal
benim klavyede 26'sından beri uçuyor görünüyor, normal mi?
1706951270535.png

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,357
İsim
Kadir
Klavye geldi arkadaşlar 300 TL vergi ödedim işin ilginç yanı firma 15 dolar yazmasına rağmen gümrükte etiketin üstüne 30 dolar yazmışlar. Klavye gerçekten güzel ve malzeme kalitesi iyi uygulamadan TFT ekranı değiştirmeyi tam çözemedim belki de değiştirmeyeceğim saat ve tarih bilgisi güzel gözüküyor.
Red dragon k631 pro red switch den geçiş yaptım vergi ödememe rağmen yükseltmeye değdi diyebilirim ( 1200 TL'ye satacağım 500 TL'ye yükseltmiş olacağım) Özellikle switch kalitesini (fly fish linear almıştım) çok ama çok iyi yazım hissiyatı eski klavyemle aradaki farkı anlayabiliyorum. Keycapsler de oem keycapslere göre gayet iyi. Wireless ve bt sorunsuz çalışıyor, gördüğüm tek sıkıntı ek vergi. Klavyenin ışıkları biraz az gibi geldi ama hava aydınlık akşam daha net göreceğim. Siyah sarı renk aldım şuanlık bir sorun gözükmüyor klavye de. Mouse ile takım olsunlar diye siyah aldım.
WhatsApp Image 2024-02-03 at 12.34.39.jpeg

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
Klavye geldi arkadaşlar 300 TL vergi ödedim işin ilginç yanı firma 15 dolar yazmasına rağmen gümrükte etiketin üstüne 30 dolar yazmışlar. Klavye gerçekten güzel ve malzeme kalitesi iyi uygulamadan TFT ekranı değiştirmeyi tam çözemedim belki de değiştirmeyeceğim saat ve tarih bilgisi güzel gözüküyor.
Red dragon k631 pro red switch den geçiş yaptım vergi ödememe rağmen yükseltmeye değdi diyebilirim ( 1200 TL'ye satacağım 500 TL'ye yükseltmiş olacağım) Özellikle switch kalitesini (fly fish linear almıştım) çok ama çok iyi yazım hissiyatı eski klavyemle aradaki farkı anlayabiliyorum. Keycapsler de oem keycapslere göre gayet iyi. Wireless ve bt sorunsuz çalışıyor, gördüğüm tek sıkıntı ek vergi. Klavyenin ışıkları biraz az gibi geldi ama hava aydınlık akşam daha net göreceğim. Siyah sarı renk aldım şuanlık bir sorun gözükmüyor klavye de. Mouse ile takım olsunlar diye siyah aldım.
Alıntıyı görüntüle
video cekebilir misiniz switch sesini falan duysak?

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
arkadaşlar bende tam böyle bir klavye bakıyorum fakat ekran vs önemli değil tek istediğim numpad olması yardımcı olabilirmisiniz max bütçem 2k kargo dahil

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
Oğuz
298.64 TL vergi çıktı maalesef.

Top Bottom