Yok 4 gün boyunca uçtu uçaktan indikten sonra hafta sonu girdi araya 2 günde ordan gitti yani uçak kalktıktan 8 gün sonra geldiyanı kargolandıktan 4 gun sonramı elınıze ulastı tam olarak anlayamadım
Yok 4 gün boyunca uçtu uçaktan indikten sonra hafta sonu girdi araya 2 günde ordan gitti yani uçak kalktıktan 8 gün sonra geldiyanı kargolandıktan 4 gun sonramı elınıze ulastı tam olarak anlayamadım
ıyı barı vergı cıkmamıs ben soyledım yunexpresle gonderın dıye adamlar yanwenle gondermıs vergı cıkarsa naneyı yedık bıde kım bılır kacpara cıkarYok 4 gün boyunca uçtu uçaktan indikten sonra hafta sonu girdi araya 2 günde ordan gitti yani uçak kalktıktan 8 gün sonra geldi
bu ürün yurt dışı olduğu için gümrüğe takılma problemi olmuyor mu?Sepette AK82030 kodunu kullanın. Beleş klavye. Yanwen express veya Yun express ile göndermelerini rica edin.
Ajazz AK820 Pro Mechanical Keyboard
The AK820 Pro features a 0.85" TFT Color Screen with great picture clarity and excellent brightness. At-a-glance viewing of the time, date, battery, connection status and other keyboard details is made possible and you can even customize GIF animations to your liking.www.whatgeek.com
Gift Switch ses testi:
17Trackhangi siteden bakıyorsunuz acaba
İstanbul'da gözüküyor benimki ama vergisi gözüküyor PTT'den kontrol edince.bugün mü?
yanwenlemı gonderıldı senınkı ve nasıl kontrol edıyosun pttden ? bide vergısı ne kadarİstanbul'da gözüküyor benimki ama vergisi gözüküyor PTT'den kontrol edince.
Size gönderilen kodu ship24e yapıştırınyanwenlemı gonderıldı senınkı ve nasıl kontrol edıyosun pttden ? bide vergısı ne kadar
benımkıde gecen pazar sıngapurposta verılmıs hala oyle duruyo4 gündür ucakta gözüküyor suan baktım da benim klavye
aynı bılgılerı gosterıyo degısen bısey yokSize gönderilen kodu ship24e yapıştırın