Keşke bana da çıkmasa
Mesaj otomatik birleştirildi:
neye göre çıkıyor neye göre çıkmıyor hiçbir şey de belli değil. boş yere daha fazla vericez sanırım.
yanwen mi yunexpress mi getirdi?
Keşke bana da çıkmasa
neye göre çıkıyor neye göre çıkmıyor hiçbir şey de belli değil. boş yere daha fazla vericez sanırım.
yanwen mi yunexpress mi getirdi?
valla arkadaşın attığı yunexpres bilgilendirmelerini görünce, yanwene bi posta küfür ettim kargo çok yavaş ve allaha emanet gibi geliyor. üstüne diğer yazan arkadaşlara vergi çıkması cabası.daha önce sipariş verenler falan yanwenin gümrük vergisi çıkarmadığını söylemişti neden böyle şimdi?
Yapacak bir şey yok maalesef. Zaten gönderimi de kapattılar.valla arkadaşın attığı yunexpres bilgilendirmelerini görünce, yanwene bi posta küfür ettim kargo çok yavaş ve allaha emanet gibi geliyor. üstüne diğer yazan arkadaşlara vergi çıkması cabası.
kaç günde teslim almıştın hocam sen?Yapacak bir şey yok maalesef. Zaten gönderimi de kapattılar.
gelse şükür edecez artık sanırım, şanssızlık diyelim. ya da ptt totoşluğu da olabilir.kaç günde teslim almıştın hocam sen?
Daha alamadım işte bugün gümrükten çıkmış bakalım.kaç günde teslim almıştın hocam sen?
Adamın kargosunun uçağa binmesi inmesi teslim edilmesi 3-4 gün, bide bize bak DDaha alamadım işte bugün gümrükten çıkmış bakalım.
takip bilgilerini gönderme şansın var mı?Daha alamadım işte bugün gümrükten çıkmış bakalım.
bu ptt'yi günahım kadar sevmem zaten. Diğeri vergisiz gelebiliyorsa bu da gelmeli ^^bu ptt kargoda bi b.kluk var. bi onlar ek vergi istiyor heralde .
Yemin ederim aynısını düşündüm Amazondan koskaca direksiyon seti aldık farklı bir kargo firması getirdi ek vergi çıkmadı bunda çıktı itiraz edecek bir yer de yokbu ptt kargoda bi b.kluk var. bi onlar ek vergi istiyor heralde .