normalde vergi çıkmaması gerekmiyor muydu? Benim de yanwen + pos malaysia şimdi tr de kime verilir bilmiyorum. Vergi mi ödeyeceğiz?Türkiye de PTT'ye verilmiş. Tahminimce TR'ye p.malezya getirdiği için vergi çıktı
normalde vergi çıkmaması gerekmiyor muydu? Benim de yanwen + pos malaysia şimdi tr de kime verilir bilmiyorum. Vergi mi ödeyeceğiz?Türkiye de PTT'ye verilmiş. Tahminimce TR'ye p.malezya getirdiği için vergi çıktı
Aynı kombinasyonda bana da vergi çıktı. Muhtemelen size de çıkarnormalde vergi çıkmaması gerekmiyor muydu? Benim de yanwen + pos malaysia şimdi tr de kime verilir bilmiyorum. Vergi mi ödeyeceğiz?
yanwen ile çıkmıyordu, bir çok kişi de öyle dedi. Tüh, üzdü.Aynı kombinasyonda bana da vergi çıktı. Muhtemelen size de çıkar
Yani bizde de yanwenle yola çıktı. Malezyaya geçti sonra neden olduğunu bilmesek de.yanwen ile çıkmıyordu, bir çok kişi de öyle dedi. Tüh, üzdü.
Yani bizde de yanwenle yola çıktı. Malezyaya geçti sonra neden olduğunu bilmesek de.
Bende de böyle oldu. Sonu my ile biten kodu ptt üzerinden sorgularsanız orada da kargo çıkar. Ülkeye girip gümrükten çıkınca da borç çıktı işteAlıntıyı görüntüleyanwen getiriyor gibi ama bilemiyorumda.
Üzdü, ptt ile sorgulayınca bişey gözükmüyor henüz.Bende de böyle oldu. Sonu my ile biten kodu ptt üzerinden sorgularsanız orada da kargo çıkar. Ülkeye girip gümrükten çıkınca da borç çıktı işte
keşke bizim de arasta olsa, o zaman gümrük çıkmıyor sanırım ^^Ya benim yunexpressle gelen bir türlü arasa geçmedi 29 ocakta tsi 7.45te uçağa yüklenmiş ve uçmuştu aras vs den de mesaj yok
ürünü teslim aldıysan vergi çıkmamıştır herhangi bir ücret ödedin mi?bana dün aras kargodan sms geldi, bu öğlende ürünü teslim aldım. ek vergi çıkıp çıkmadığına nereden bakıyoruz ?
yok herhangi ücret v.b bir şey söylemediler, direk teslim aldımürünü teslim aldıysan vergi çıkmamıştır herhangi bir ücret ödedin mi?
PTT de nasıl vergi çıktı ben anlamadım
yanwen mi yunexpress mi getirdi?bana dün aras kargodan sms geldi, bu öğlende ürünü teslim aldım. ek vergi çıkıp çıkmadığına nereden bakıyoruz ?