Sisteme geç işleniyor benimki 26 sında çıktı 27 sinde Türkiye ye geldi ama 29 unda sisteme işlendibenimki hala burada Alıntıyı görüntüle
Sisteme geç işleniyor benimki 26 sında çıktı 27 sinde Türkiye ye geldi ama 29 unda sisteme işlendibenimki hala burada Alıntıyı görüntüle
Şu sitenin Echo dışında çalışanı yok galibaMail attım ve şöyle bir cevap aldım. Kesin tarih yok yani.
Hi there,
Thanks for your messsage.
We would like to inform you that, due to recent business adjustments, we have temporarily closed the Turkish order channel. Your understanding is appreciated .the deep meaning of "temporarily closed the Turkish order channel" is that Türkiye customer will be not able to place new order.
Echo
Haha galiba bende Echo ile Racheli görüyorumŞu sitenin Echo dışında çalışanı yok galiba
Bilgilendirme mesajları aldın mı? bende böyle kaldı 29undan beri.Benim kargo yunexpressten geldi, tr de aras kargoya vermişler, vergi çıkmadı vergisiz şekilde ulaştı elime
biraz geç güncelliyor yanwen bende 23ünden belli öyleydi 2 gün önce türkiyede olduğunu öğrendim. Gümrük kaldı tekBilgilendirme mesajları aldın mı? bende böyle kaldı 29undan beri. Alıntıyı görüntüle
Nerden öğreniyoruz Hiç sms bildirim felan da olmayınca merak ettim. Bu hafta alırım diye ümit etmiştim oysa ki ^^biraz geç güncelliyor yanwen bende 23ünden belli öyleydi 2 gün önce türkiyede olduğunu öğrendim. Gümrük kaldı tek
Bende böyle yazdıktan 8 gün sonra ülkeye giriş yaptı olduBilgilendirme mesajları aldın mı? bende böyle kaldı 29undan beri. Alıntıyı görüntüle
Bende böyle yazdıktan 8 gün sonra ülkeye giriş yaptı oldu