Yanlış bilmiyorsam Türkiye'de DHL'ye teslim ediyorlar oda yerel kargolardan birine veriyor büyük ihtimalle PTT ile gelir Amazon kargomda benzeri olmuş gibiydiAlıntıyı görüntüle
DHL ile mi gelecek kargom? bu ne demek oluyor? vergi vs çıkar mı? yanwen ile geliyordu.
Hmm anladım hocam teşekkürlerYanlış bilmiyorsam Türkiye'de DHL'ye teslim ediyorlar oda yerel kargolardan birine veriyor büyük ihtimalle PTT ile gelir Amazon kargomda benzeri olmuş gibiydi
kargo türkiyeye gelmiş demek mi şimdi ozamanHmm anladım hocam teşekkürler
Bir ihtimal evet, birkaç güne belli olur benceHmm anladım hocam teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
kargo türkiyeye gelmiş demek mi şimdi ozaman
Benimki ayın 23’ünden beri Port of departure - Received by carrier şeklinde duruyorOrigin, Item departed from origin
PAL Express
Bende son durum bu bilen var mı 2 gündür güncellenmedi
Bu sitede ptt kodu yazıyor bende bi baksana sende yaziyormu Ship24Benimki ayın 23’ünden beri Port of departure - Received by carrier şeklinde duruyor
Gonderi (Gelen) alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) yazıyor ben de. PTT sitesinde ikinci numara da ise transfer sürecinde yazıyorBu sitede ptt kodu yazıyor bende bi baksana sende yaziyormu Ship24
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu şekilde
Bendede Inb yazıyor inb Türkiye'de olduğununda yazıyor. Redit de gördüm adamin evine ulaşana kadar güncellenmemis yanwenin sorunu galibaGonderi (Gelen) alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) yazıyor ben de. PTT sitesinde ikinci numara da ise transfer sürecinde yazıyor
Ptt takipe bak orda yazıyor ama bilgisayardan bakınca gözüküyor telefondan bulamadımBende de bu şekilde odertracker'a baktığımda. Bu PTT ile gelirse vergi gelmeyecek mi aga.
Alıntıyı görüntüle
Düz siteden gözükmüyor hocam ayrı site mi var yurtdışı için.Ptt takipe bak orda yazıyor ama bilgisayardan bakınca gözüküyor telefondan bulamadım
Dün buldumda nerde olduğunu kaybettim geçmişten bakayımDüz siteden gözükmüyor hocam ayrı site mi var yurtdışı için.
Düz sitemiş telefondan gözükmüyor bilgisayardan baktım gümrükten geçmeden daha belli olmaz vergiDün buldumda nerde olduğunu kaybettim geçmişten bakayım