Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

ahmetfs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
beyazını satmak isteyen olursa alabilirim

musaclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Musa

Ekler

• IMG_20240130_162909.jpg
    IMG_20240130_162909.jpg
    277.7 KB · Hit: 62

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Ege
Deprem bölgesinden aldım ürün İstanbul'a geldi. Malatyaya gönderim yapamıyoruz kendiniz gelip alıcaksınız yada gümrük müşaviri tutucaksınız falan dediler benimki iade oldu. Deprem bölgesinden alanlarınki de aynısı olabilir bilgileri olsun ve eğer alıp da memnun kalmayan varsa satın alabilirim.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,320
İsim
Kadir
Deprem bölgesinden aldım ürün İstanbul'a geldi. Malatyaya gönderim yapamıyoruz kendiniz gelip alıcaksınız yada gümrük müşaviri tutucaksınız falan dediler benimki iade oldu. Deprem bölgesinden alanlarınki de aynısı olabilir bilgileri olsun ve eğer alıp da memnun kalmayan varsa satın alabilirim.
Bu nasıl bir saçmalık ilk kez duydum

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mustafa aslan
Your payment couldn’t be processed because your order total has changed. Check your order total and try again.

Böyle bir hata alıyorum arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

musaclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Musa
Hatay'da yasıyorum Aliexpress den aldım birkaç kere yanwen de aynı şekilde getiriyordu

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Ege
Ptt getirdirmisti aliexpres den aldıgimda
Malatyadayım PTT bana ürünle alakalı yapılacak işlemlerin birimi deprem sebebiyle Malatyada olmadığını söylediler. Aslında biraz karışık bi olay ben salladım geçtim. Aradığım bir numara bana ürünün gümrüğe takıldığını söyledi ve benim gelmem veya gümrük müşaviri tutmam gerektiğini söyledi. Başka bir numaradan ulaştığımda gümrüğe takılmadığını ve gümrükten bekletildiğini söyledi. Kendilerininde ne yaptığını bildiklerini sanmıyorum valla öyle kaldı. Site türkiyeye satışı kapatmasa İstanbulda bir tanıdığımın evine sipariş edip bana göndermesini isteyecektim. Eğer almış olanlar varsa böyle bir sorun yaşayıp yaşamadığını söylesinler belki istisnadır.

Exhos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Zekeriya T
Your payment couldn’t be processed because your order total has changed. Check your order total and try again.

Böyle bir hata alıyorum arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
Şuanda whatgeek Türkiye ye gönderimi geçici olarak durdurdu. İlk adres hatası veriyor ona rağmen ödeme yapmaya çalışınca da bu hatayı veriyor yani gönderim kapalı olduğu için şuanda alamazsınız. Ben farklı ülkeleri denedim onlarda bu hatayı vermiyor çünkü

Top Bottom