- Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim hocam ama vw ve ona bağlı markalardan araç almamSkoda kamiq lere bakanilirsin. Sonuçta sıfır veya sıfıra yakinb1350 ye bulabilirsin
teşekkür ederim hocam ama vw ve ona bağlı markalardan araç almamSkoda kamiq lere bakanilirsin. Sonuçta sıfır veya sıfıra yakinb1350 ye bulabilirsin
teşekkür ederim hocam ama vw ve ona bağlı markalardan araç almam2020 1.5 tsi business passat
Ne sorununuz var vw ile?teşekkür ederim hocam ama vw ve ona bağlı markalardan araç almam
tasarımı hoşuma gitmiyor ek olarak hala kuru çift kavrama gibi berbat bir şanzımanla araç gönderiyorlar türkiyeye bazı modeller hariç o modellere de bütçem yetmiyorNe sorununuz var vw ile?
O zaman aisin veya zf üretimi tork konvertörlü ya da toyota ve hondanın cvt şanzımanlarına bakacaksınız. Aisin peugeot grubu tarafından kullanılıyor. Eski peugeot kullanıcı olarak önermem.tasarımı hoşuma gitmiyor ek olarak hala kuru çift kavrama gibi berbat bir şanzımanla araç gönderiyorlar türkiyeye bazı modeller hariç o modellere de bütçem yetmiyor
Mg hs onerir misiniz hocam?O zaman aisin veya zf üretimi tork konvertörlü ya da toyota ve hondanın cvt şanzımanlarına bakacaksınız. Aisin peugeot grubu tarafından kullanılıyor. Eski peugeot kullanıcı olarak önermem.
Mg ingilizken de h gücenilir değildi. Şimdi bir de çinli. Ben güvenip alamazdım. Ben 2023 kasımda 1.5 corolla aldım cvt şanzımanlı. Performanslı sürüş istemiyorsanız gayet yeterli bir motor. Şanzıman da sorunsuz.Mg hs onerir misiniz hocam?
1.5 TSI busines Passat1.350.000 TL bütçem var
honda civic 2021 ve üstü 1.5 vtec executive plus donanım paketi (FE1)
honda civic 2020-21 1.5 vtec sport plus donanım paketi (FK7)
mercedes 2016-2017 A200
kafamda dediğim modeller var tavsiyeleriniz ve önerileriniz nelerdir Teşekkürler
Bu paraya daha saçma araba olamazdı tebrikler
Feleğin çemberinden geçmiş e601.350.000 TL bütçem var
mercedes 2016-2017 A200
kafamda dediğim modeller var tavsiyeleriniz ve önerileriniz nelerdir Teşekkürler
Cvt kadar berbat şanzıman görmedim corolla var aile dostunda araba bağırıyor sürekli 2 3 bin devirde vites istiyor gitmiyorda zaten zorunlu kalmadıkça ben kimseye önermiyorumMg ingilizken de h gücenilir değildi. Şimdi bir de çinli. Ben güvenip alamazdım. Ben 2023 kasımda 1.5 corolla aldım cvt şanzımanlı. Performanslı sürüş istemiyorsanız gayet yeterli bir motor. Şanzıman da sorunsuz.
Ne alalım1.5 TSI busines Passat
Verona jant far kaşı ve nikelaj yapiyorsun senden iyisi yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu paraya daha saçma araba olamazdı tebrikler
0 chery omada 51.350.000 TL bütçem var
mercedes 2016-2017 A200